Ja! Ik wil weten hoe ik mijn (personal) brand versterk!


Als ondernemer kun je geen optimale marketing meer doen zonder goede branding. Branding is veel meer dan een logo. Het omvat alles wat je doet en beweert te zijn als bedrijf, zelfs als je bedrijf alleen over jou gaat. Maak daarom meteen een goede start!

Herken jij je hierin:

  1. Je hebt niet één uniform uiterlijk wat je te allen tijde herkenbaar maakt.

  2. Je weet niet goed hoe je jouw merk op laat vallen tussen alle (al groot) gevestigde bedrijven.

  3. Je groeit niet op Social Media en weet niet precies wat je online moet delen.

  4. Je hebt moeite met een duidelijke boodschap afgeven aan je (potentiële) klanten.

  5. Je weet niet hoe je de loyaliteit van je klanten wint.

  6. Je weet niet hoe je jouw Return on Investment kan meten via Social Media.

Ben jij momenteel bezig om jouw merk online zichtbaar te maken? Ik heb een E-book geschreven waarin ik een aantal handige tips deel, om jouw (personal) brand ijzersterk online neer te zetten. Tegenwoordig gaat het niet zomaar meer over een product of een dienst. Het gaat om het verhaal dat hierbij verteld wordt; Storytelling.

Alles wordt tegenwoordig online gedeeld. Men is geïnteresseerd in wat anderen doen en vinden het vaak erg interessant om op de hoogte gehouden te worden van diensten of producten waar hun persoonlijke interesses liggen. Hier kun jij met jouw bedrijf op in gaan spelen. Een voorbeeld: Tegenwoordig koopt bijna niemand zomaar een stukje vlees in de supermarkt, zonder zich daarbij af te vragen waar het vandaan komt, of de dieren goed behandeld zijn en welke ingrediënten of E-nummers er allemaal in zitten. Dit gebeurt ook met jouw dienst of product! Men wil inzicht in wie er achter het bedrijf zit en hoe het bedrijf tot stand is gekomen. Welke normen en waarden draag jij uit richting de buitenwereld? Het is belangrijk om jouw verhaal, duidelijk online neer te zetten.

People are more willingly to follow you if you have a story to tell, than a product to sell.

Zelf ben ik 3 jaar geleden begonnen met het opzetten van mijn personal brand. Ik had destijds een bedrijf opgestart waarbij ik (online) producten verkocht. Om het bedrijf succesvol te laten worden, zocht ik een snelle en efficiënte manier om een publiek aan mijn bedrijf te binden. Dit was het begin van mijn eigen personal brand. Om mijn bedrijf een extra boost te geven had ik mijn eigen social media ingezet. Dit online platform is nu uitgegroeid tot mijn tweede bedrijf en groeit nog steeds!

Momenteel zit ik op 30.000 volgers (zie @peggyleenders). En denk eraan, als ik het kan, kan jij het ook! In dit document zal ik tips delen die hebben bijgedragen aan mijn online succes.

Download het E-book hier.

Liefs, Peggy

#ebook #Gratisebook #ebook #personalbranding #branding #socialmedia #onlinemedia #onlinemarketing #tips #tricks #merk #personalmerk #persoonlijkmerk

0 reacties

PEGGYLEENDERS.NL

Email: info@peggyleenders.nl
 
OFFERTE AANVRAGEN
Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Stuur mij een bericht via het contact-formulier hiernaast. Of neem contact met mij op via bovenstaande gegevens.

NEEM CONTACT OP

VOLG MIJ OP FB 

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

© 2021 DESIGN BY PEGGYLEENDERS.NL   |    FOTOGRAFIE: EDITBYMARLOES.NL     |     KVK: 50987100     |     ALGEMENE VOORWAARDEN     |     AVG