Facebook Shops - online shoppen via Facebook en InstagramWe kennen allemaal natuurlijk al het Facebook Shopping. Je kunt hiermee producten toevoegen aan jouw Facebook catalogus en Instagram. Echter moet je hier wel een eigen webshop voor hebben om de producten mee af te kunnen rekenen. 


Gisteravond heeft Mark Zuckerberg aangekondigd dat er een nieuwe functie wordt uitgerold over het platform Facebook en deze functie wordt toegepast op alle apps, dus ook op Instagram namelijk; Shops!


Je kunt binnenkort jouw eigen shop beginnen binnen Facebook en Instagram met een functie om het ook via dit platform af te rekenen!


Mark Zuckerberg - "We want to give people a place to experience the joy of shopping versus the chore of buying. And we want to help small businesses adapt and make it easier for people to discover and shop for things they love."
ONLINE VERKOPEN Facebook-shops maken het voor bedrijven gemakkelijk om een enkele online winkel op te zetten die klanten kunnen openen op zowel Facebook als Instagram. Een Facebook-winkel maken is gratis en eenvoudig. Bedrijven kunnen de producten die ze willen laten zien uit hun catalogus kiezen en vervolgens de look en feel van hun winkel aanpassen met een omslagafbeelding en accentkleuren die hun merk laten zien. Dit betekent dat elke verkoper, ongeacht zijn grootte of budget, zijn bedrijf online kan brengen en producten kan verkopen aan klanten.


Je kunt Facebook-shops vinden op de Facebook-pagina of het Instagram-profiel van een bedrijf, of ze ontdekken via verhalen of advertenties. Van daaruit kan je door de volledige collectie bladeren, producten opslaan waarin je geïnteresseerd bent en een bestelling plaatsen - hetzij op de website van het bedrijf of zonder de app te verlaten als het bedrijf het afrekenen in de VS heeft ingeschakeld. Momenteel is het alleen nog beschikbaar in de VS maar het wordt de komende maanden in de rest van de wereld uitgerold. 


Echter ben ik van mening dat dit een goede toevoeging kan zijn voor jouw eigen website, maar het moet zeker geen vervanger worden van jouw originele webshop. Facebook en Instagram zullen nooit jouw eigendom worden en jouw eigen webshop wel.


Ga jij een shop aanmaken?


PEGGYLEENDERS.NL

Email: info@peggyleenders.nl
 
OFFERTE AANVRAGEN
Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Stuur mij een bericht via het contact-formulier hiernaast. Of neem contact met mij op via bovenstaande gegevens.

NEEM CONTACT OP

VOLG MIJ OP FB 

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

© 2021 DESIGN BY PEGGYLEENDERS.NL   |    FOTOGRAFIE: EDITBYMARLOES.NL     |     KVK: 50987100     |     ALGEMENE VOORWAARDEN     |     AVG