Enlight877 2.JPG

HEY! IK BEN PEGGY.


Ik help ondernemers met een service, die er klaar voor zijn om hun ideale klant aan te trekken als een magneet en een invloedrijk persoonlijk merk op willen zetten met behulp van Social Media.

Naast mijn opleiding Small Business and Retail management, heb ik in het verleden verschillende bedrijven gehad en binnen veel organisaties mee mogen helpen met het realiseren van groei en omzet met behulp van online marketing, social media en het opzetten van automatische funnels. Nadat ik dit binnen mijn persoonlijke bedrijf had geoptimaliseerd en ben opgeschaald naar 5 cijfers per maand omzet, ben ik andere ondernemers hierin gaan coachen. Uiteindelijk heb ik mijn bewezen methode (signature framework) ontwikkelt: Business Growth Accelerator. 

 

Aan de hand van deze methode en mijn programma, help ik ondernemers schalen en verkopen via hun Social media (funnel) aan de hand van bewezen strategieën en personal branding. Of dit nu een High-end aanbod is, online pakketten, online cursussen - ik help je met verschillende combinaties en strategieën zodat je niet afhankelijk bent van 1 platform of 1 soort aanbod. 
 

Naast online marketing ervaring, heb ik ook een diploma in grafisch vormgeving. Ik weet hoe belangrijk het is om een duidelijk, goed en sterk merk neer te zetten. Ik help je daarom naast het strategische en implementeren, ook met jouw branding op alle vlakken (website, social media, huisstijl, logo).

Wil je graag de volgende stap zetten en jouw bedrijf opschalen? We gaan werken aan een stevige organische basis, jouw online aanbod (product suite) optimaliseren, jouw social media magnetisch maken voor jouw ideale klant en jouw funnel en systemen automatiseren.

THE METHOD OF BECOMING MAGNETIC

Build your business and understand one thing — it begins and ends with you.

 

Het hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het vereist alleen een commitment aan een beslissing! Als je serieus een verschil wilt maken in de wereld, meer mensen wilt bedienen en je bedrijf wilt laten groeien, zet dan je eerste stap! Dit is het begin van je GROTE verandering. Ik weet dat jouw ideale klant naar jou opzoek is. Je community wacht, je moet alleen nog gezien worden.