Logo design

Een logo geeft een eerste indruk van jouw bedrijf, het is daarom van belang dat dit ook jou als persoon in combinatie met jouw bedrijf reflecteert. Bekijk hier onder een aantal logo's die ik ontworpen heb voor opdrachtgevers.

LOGO VOOR: Clay Amsterdam
Een logo ontworpen voor een marketing- en communicatie adviesbureau. De opdrachtgever werkt met een expertise als beinvloedingsexpert. De achtergrond ligt in de cognitieve psychologie en met mijn kennis van verschillende overtuigingstechnieken bewerkt de opdrachtgever zo te zeggen het 'brein' van de consument. 

 

Vandaar de naam CLAY, wat Engels is voor klei - die ook gevormd kan worden. Daarnaast zijn de C en de A de Initialen van de opdrachtgever.

Logo Mooi Boulevard

LOGO VOOR: Mooi Boulevard

Mijn opdrachtgever heeft een eigen winkel in Vlissingen genaamd: Mooi Boulevard. Hier verkoopt ze kleding en accessoires maar geeft ze ook beauty behandelingen. Vandaar de naam Mooi Boulevard. 

LOGO VOOR: ML Beauty
Een logo ontworpen voor beauty salon. De ML zijn de initialen van de opdrachtgever. Een simpel maar duidelijk minimalistisch logo. 

Sea-Tealogo_Defi-01.png

LOGO VOOR: Sea-Tea

Mijn opdrachtgever verkoopt thee gemaakt van diverse soorten zeewier. 

LOGO VOOR: De Dichter
Een restaurant in Vlissingen gevestigd in een oud pand wat ooit toebehoorde aan de bekende Vlissingse Dichter Jacobus Bellamy. Met de oude spelling geschreven; De Dighter. Vandaar de kalligrafie pen en oude sierlijke krullen in het logo.

LXRY-TOYS-LOGO-01.png

LOGO VOOR: LXRY Toys, Management 

Een logo voor een bedrijf gevestigd op Ibiza. Lxry Toys Ibiza verzorgd diverse luxe attracties met betrekking tot de watersport. Een bijzondere ervaring voor iedereen op Ibiza die eens wil genieten van een luxe ervaring! 

LOGO VOOR: Imsorg Zorgstichting
Omsorg betekend 'Zorg' in het Noors. Het logo mocht minimalistisch maar niet een standaard zorg logo. De 2 handen geven de 2 vrouwen weer die aan het roer staan. De handen zijn dan weer een combinatie van een hart wat voor 'zorg' en 'liefde' staat.

Logo-addvalue.png

LOGO VOOR: Add Value

Add Value is een bedrijf dat consult in Interim Management en zich specialiseert in Supply Chain management. Het midden van het logo bestaat uit een A en een V en weergeeft ook een soort 'schakel' wat een hint geeft naar de supply chain.

LOGO VOOR: Find & Connect

Find & Connect is opgericht met als doel de huidige werving en selectiebranche te veranderen. Op het moment dat een klant een vacature bij Find & Connect uitzet, gaan zij online marketing campagnes opstellen waarin ze precies de ideale kandidaat targeten. Het logo bestaat als het ware uit 2 verschillende onderwerpen namelijk; find & connect. De F en de C zijn in elkaar verworven omdat deze 2 elementen ook met elkaar te maken hebben.