PeggyBranding34.jpg

READY TO HIT
5 FIGURE MONTHS
IN YOUR
ONLINE BUSINESS?

Wil jij je programma's evergreen maken (de inschrijvingen gedurende het hele jaar automatiseren) en meer automatische inschrijvingen voor je programma's krijgen, extra HOT-leads + verkopen on repeat genereren met een strategisch ontworpen funnel?

..dan is mijn programma: Business Growth Accelerator iets voor jou!

PeggyBranding26.jpg

1:1 MENTORSHIP​ - BUSINESS GROWTH ACCELERATOR

Business Growth Accelerator is een 180 dagen durende, business mentorship waarbij ik jou help bij het opschalen naar € 10 k/m met jouw eigen winstgevende online bedrijf (dienstverlener) met behulp van sociale media.

THE METHOD OF BECOMING MAGNETIC

Ik ga je leren hoe je succesvolle groeistrategieën kunt afstemmen op jouw ideale klant, doel en cultuur om jouw eigen unieke magnetische en invloedrijke personal brand te creëren om jouw ideale klant naar je toe te trekken. Je neemt niet langer klanten aan uit wanhoop & verlangen ... je bent klaar om de klanten te kiezen die je WILT aannemen.

Dus we sluiten de burn-out van content creatie, uitputtende marketing strategieën, outreach en natuurlijk de tijdrovende lanceringen uit. Alles geautomatiseerd, zodat jij het hele jaar lang je programma's kunt verkopen. Ja ook als je in je hangmat in Bali ligt. 

WE GAAN JE AANBOD UITBREIDEN

We gaan jouw product suite uitwerken. Je bent niet meer afhankelijk van 1 soort aanbod en creëert naast je hoofdaanbod een 'passief' aanbod wat je het hele jaar door kunt verkopen.

JOUW CONTENT WORDT MAGNETISCH

We gaan jouw social media plan uitwerken. Je content magnetisch maken voor jouw ideale klant zodat jouw inbox overstroomt met aanvragen. HELLO dm's!

JOUW VERKOOPPROCES WORDT GEAUTOMATISEERD

We gaan jouw verkoop proces optimaliseren, automatische systemen implementeren & opschaal technieken uitwerken. Je leven is in een klap een stuk relaxter.

PeggyBranding28.jpg

IS DIT GESCHIKT VOOR JOU?

In dit traject ga ik samen met jou de belangrijkste factoren identificeren die je nu moet oplossen om zo snel mogelijk € 10.000 / maand + te bereiken.

Voor wie is dit geschikt? 
Je hebt al een aantal klanten, bent al aanwezig op social media en bent een coach / consultant, service based aanbieder die weet dat je nog niet het maximale uit je bedrijf en sociale media haalt en weet dat je veel meer klanten kan helpen! Je wilt meer vrijheid!

Plan een gratis en vrijblijvende explore call in!

THIS COULD BE YOU!

IMG_1314.jpg
C79804AA-EC85-40BF-9206-47478A442A11.jpg
IMG_3744.jpg
IMG_2105.jpg

KLINKT DIT BEKEND?

 • Je bent een coach, cursusmaker, consultant of online dienstverlener en je hebt moeite om € 10.000 / maand online te bereiken

 • Je hebt lang niet de autoriteit of invloed die je verdient - je inhoud valt weg in plaats van klanten aan te trekken

 • Je trekt de verkeerde mensen aan ... die je ghosten nadat je je dienst hebt gepitcht

 • Je bent goed in wat je doet ... maar je weet niet hoe je je kennis moet verpakken in een digitaal aanbod waar mensen veel voor betalen

 • Je neemt klanten aan uit wanhoop, niet uit verlangen ... je bent klaar om de klanten te kiezen die je WILT aannemen

 • Je hebt de exacte stappen nodig om sociale media te gebruiken om leads op de automatische piloot te genereren en om te zetten ... en je hebt een bewezen verkoopsysteem nodig dat daarbij past.

 • Je hebt veel kennis, maar hebt duidelijkheid nodig over hoe je dat kunt verpakken in een digitaal aanbod dat een hoge prijs verdient en hoge resultaten oplevert

 • Je voelt je verloren en overweldigd zonder een stappenplan om dit half jaar op te schalen naar 6 cijfers ...

Herken jij je hierin? Dan is dit traject PERFECT voor jou!

PeggyLeenders13.JPG
Enlight924.JPG

If you’re serious about making a difference in the world, serving more people, and growing your business — then make your first step!

BEN JIJ KLAAR VOOR JE

NIEUWE TOEKOMST?
 

 • Je hebt een glasheldere roadmap om in 180 dagen een winstgevend bedrijf op te bouwen, dat schaalbaar is tot zes cijfers.

 • Verander eenvoudig volgers in kopers door te laten zien en te delen over wat je leuk vindt.

 • Beheers bewezen strategieën om elke aanbieding te lanceren, tegen elke prijs, op elk moment en met volledige duidelijkheid.

 • Sluit eenvoudig high-ticket klanten in de DM's en heb altijd een volgeboekte agenda. 

 • Ontwikkel en bewijs een aanbod dat elke prijs waard is; en voel je volledig zelfverzekerd bij het verkopen ervan!

 • Je weet alle Instagram geheimen om virale inhoud te creëren die jouw social media organisch vol met ideale klanten laat groeien.

 • Perfect gepositioneerd als de go-to-expert in jouw niche en alleen de mensen van dienst zijn die JIJ kiest.

 • Je werkt alleen met toffe klanten en zorg voor een enorme transformatie voor jouw klanten door middel van een kernaanbod.

 • Bouw financiële vrijheid EN veiligheid voor jezelf en jouw gezin met een bedrijf dat je CONTROLEERT en waar je van HOUDT.

Ik heb hiervoor de formule voor jou ...ben jij er klaar voor?

IMG_2744.jpg

Eva Hoogland
Copywriting coach

@we.write.right

"De basis van mijn bedrijf staat nu als een goede foundation en hier kan ik op voortborduren!"


Peggy heeft mij tijdens het coaching traject geholpen met zoveel verschillende dingen in mijn bedrijf. Een duidelijke strategie, funnel opbouwen, social media plan en creatieve ideeën om mijn plannen nog beter te maken. Peggy biedt de kennis en informatie die je nodig hebt om je bedrijf succesvol te maken, ze legt dingen duidelijk uit, heeft geduld, luistert goed naar de vragen en is flexibel. Met duidelijke 1:1 gesprekken, filmpjes, opdrachten en een overzichtelijk schema kan ik dankzij Peggy snel schakelen van een gemaakt plan naar actie punten en dit doorvoeren in mijn bedrijf. De basis van mijn bedrijf staat nu als een goede foundation en hier kan ik op voortborduren! Ik heb Peggy als een hele fijne coach ervaren en weet zeker dat we in de toekomst vaker gaan samenwerken!

Schermafbeelding 2021-07-29 om 13.03.18.png
Schermafbeelding 2021-11-17 om 12.30.19.png

Kelly Kuijpers
Holistic Women's health coach

@kellykuijperscoaching

"Nadat we mijn prijs verhoogt hadden, heb ik meerdere mensen gesproken die interesse hadden in mijn traject. Ze doen mee voor de nieuwe prijs en ik had geen enkele moeite om de nieuwe prijs te vragen!" 


Het duidelijk krijgen van mijn niche heeft mij enorm geholpen om de juiste content en strategie voor mijn ideale klant te creëren. Ook vind ik het heel fijn dat ik nu de juiste ‘toon’ als ook een mooie ‘lay-out’ gevonden heb. Het allerbelangrijkste tot nu toe: ik heb plezier gekregen in het opzetten en nadenken van mijn strategie, het is geen stressfactor meer! Nadat we mijn prijs verhoogt hadden, heb ik meerdere mensen gesproken die interesse hadden in mijn traject. Ze doen mee voor de nieuwe prijs en ik had geen enkele moeite om de nieuwe prijs te vragen!

"Ze is een vriendelijke stok achter de deur en het geld niet waard: voor die diensten kan ze ook 2x zoveel vragen."

 

Peggy is de business coach die je nodig hebt! Ik twijfelde of ik een nieuwe business coach in handen ging nemen. Mijn bedrijf was eindelijk weer een beetje aan het rollen; het ging nu toch lekker? Moest ik weer investeren, terwijl ik het geld er eigenlijk niet voor had? Toch besloot ik een call in te plannen. En wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan! Na 3 maanden heb ik al ROI en Peggy begeleidt me echt overal in. Ze helpt je bij elk onderdeel en neemt echt de tijd om je problemen te verhelpen. Mijn sales gesprekken zijn verbeterd, mijn website staat online en mijn e-book is in de lucht. Dat lukte haar in slechts 2 maanden. Ze is een vriendelijke stok achter de deur en het geld niet waard: voor die diensten kan ze ook 2x zoveel vragen.

 

Maar Peggy is bescheiden, een topper en een business coach die je bedrijf écht laat groeien. Geen verkooppraatjes, maar resultaten!

De BUSINESS GROWTH ACCELERATOR

bestaat uit 3 fases:

01

REALIZEREN

WIE WIL JE DIENEN? EN HOE GA JE JEZELF PRESENTEREN?

Je zult je sociale media herzien en je positioneren als een autoriteit in je niche om een gemeenschap op te bouwen van echte mensen die je kennen, leuk vinden en vertrouwen - en die nu met je willen samenwerken. De belangrijkste stap voor de basis van jouw bedrijf is jouw community opbouwen van ideale klanten. In deze fase gaan we kijken naar jouw niche, hoe jij jouw persoonlijke merk authentiek kunt neerzet en hoe jij jouw podium kunt pakken als expert. Je weet hoe je een band met jouw publiek op kunt bouwen wat zorgt voor vertrouwen en een gun factor. 

JOUW AANBOD 

We gaan kijken naar jouw unieke aanbod. Jouw signature framework, jouw systemen of bewezen methode waarmee jij de problemen oplost van jouw ideale klant. Met zowel gratis als pre-verkoop en herhalende lancering strategieën, zul je begrijpen hoe je een volledige productsuite kunt maken en voor elke prijs kunt verkopen. Van live coaching programma tot cursus, de resultaten, functies, voordelen en alles daartussenin spelen een rol bij het verkopen van jouw aanbieding. Hiermee lever jij het belangrijkste asset, namelijk: Transformatie.

Het maakt niet uit of je net een nieuw aanbod hebt, niet precies weet welke dienst je moet aanbieden, of je focus op high-ticket hebt gezet, je zult snel de ins en outs leren om een aanbod te ontwikkelen dat je ideale klant WIL en NODIG heeft en hoe je het moet positioneren.

02

WAT GA JE DELEN & HOE?

Je leert de creatie van viral content, organische Instagram -groeistrategieën, conversie-copywriting, outreach strategie en ideale klant berichten onder de knie te krijgen, om een sterke zakelijke basis te creëren. In deze fase gaan we kijken naar jouw contentstrategie en hoe jij een IMPACT kunt maken met jouw content. Door jouw content gaat jouw ideale klant jou volgen en zorg jij ervoor dat deze gekoesterd en opgewarmd wordt. Je raakt niet meer overspannen door last minute te posten maar hebt een gedegen strategie en planning voor jouw content en doelen

Je leert de beste systemen, tools en programma's (van het instellen van terugkerende betalingen, aanvraagformulieren, Calendly set-up, jouw verkoopfunnel, het bijhouden van verkoop statistieken en nog veel meer) om alles direct te implementeren, dus je kunt jouw bedrijf elke dag met gemak opschalen. 

IMPLEMENTEREN

03

COVERTEREN

HOE GA JE HET AANBIEDEN EN LEADS BINNENHALEN?

Je hebt jouw publiek opgewarmd in fase 1 en 2. Je bent er klaar voor om jouw volgers om te zetten in klanten. Je leert hoe je rechtstreeks op sociale media kunt verkopen met alle aanwezige tools! Van verkopen op IG-verhalen, tijdens een live video en het sluiten van high ticket bij eerste online verkoopgesprekken.

 

Bezwaren zijn geen probleem als je weet hoe je je door verkoopgesprekken moet navigeren. Leer hoe je over jouw diensten kunt praten op een manier die jouw potentiële klanten ertoe aanzet om te vragen HOE ze jou zo snel mogelijk kunnen betalen en dat ze hun vrienden gaan doorverwijzen!

Je nieuwe aanbod en bedrijf, zorgen voor vrijheid, een inkomen waarbij je niet je tijd inruilt voor geld (dit kan ook een combinatie zijn van bijvoorbeeld passief & 1:1 coaching).

 

Alles is aangepast aan jouw doelen, in jouw tempo voor jouw succes.

IMG_2712 2.jpg
C79804AA-EC85-40BF-9206-47478A442A11.jpg
IMG_1222.jpg
B3DC7097-4B70-4AE5-AE63-E326765C13BB.jpg
IMG_2739 2.jpg
IMG_1626.jpg
IMG_1843.jpg
EFE38146-DBBC-4A13-8772-0EB0D0C451F3 2.JPG
2B6D5DB9-5DED-4534-AC03-6052724513D3.jpg
IMG_1232.jpg
IMG_1314.jpg
AF08A190-354A-4A1B-8D71-A38DF0839D35.jpg
IMG_2412 2.jpg
IMG_1247.jpg
IMG_2105.jpg
037970C3-0B4A-4D89-9BD3-C248D6DEAB14.JPG
IMG_2256.jpg

HOE ZIEN JOUW

6 MAANDEN ERUIT?

Even een korte update over het programma. Uiteraard maakt het je natuurlijk niet uit hoe het programma eruit ziet, zolang je maar resultaten ziet, toch? ;) Mocht je hier meer over willen weten, dan kunnen we dit bespreken in de gratis strategie call!

 • PERSOONLIJK leerplan + roadmap

 • 1: 1 coaching calls om jouw werk te analyseren en samen te implementeren

 •  Levenslange toegang tot cursus inhoud

 •  Levenslange toegang tot updates van programma / inhoud

 •  Dagelijkse ondersteuning via privé app

 •  ... en veel meer.

Meer weten? Boek jouw gratis sessie hieronder!

PeggyBranding37.jpg

BOEK JE GRATIS

STRATEGIE SESSIE HIER

 

Voor wie is dit geschikt?

Als jij een coach, consultant, online cursus maker of online dienstverlener bent en je weet dat je nog niet het maximale uit je online bedrijf / aanbod en social media haalt en weet dat je veel meer klanten kunt helpen!

Wat bespreken we tijdens dit gesprek?

Tijdens dit gesprek gaan we samen kijken tegen welke problemen jij momenteel aanloopt binnen jouw bedrijf. Aan de hand van deze problemen, ga ik kijken hoe we deze problemen kunnen oplossen. Dus welke strategieën zouden van toepassing zijn op jouw bedrijf? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat jij meer ideale klanten aantrekt en deze om kunt zetten in klanten?

We kijken ook naar jouw doelen en wat wil je zo snel mogelijk bereiken? We gaan kijken of jouw visie en bedrijf aansluit op het programma en natuurlijk of er een klik is. Is er een klik en kan ik je helpen? Dan doe ik je een aanbod om in mijn programma in te stromen en samen een kickstart te maken met jouw bedrijf. Uiteraard is dit gesprek geheel vrijblijvend.

 

Plan een gratis en vrijblijvende explore call in met mij!

LET OP: Deze informatie sessie is niet geschikt voor MLM's & offline bedrijven.

THE METHOD OF BECOMING MAGNETIC

Build your business and understand one thing — it begins and ends with you.

 

Het hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het vereist alleen een commitment aan een beslissing! Als je serieus een verschil wilt maken in de wereld, meer mensen wilt bedienen en je bedrijf wilt laten groeien, zet dan je eerste stap! Dit is het begin van je GROTE verandering. Ik weet dat jouw ideale klant naar jou opzoek is. Je community wacht, je moet alleen nog gezien worden.