1:1 Instagram MENTORSHIP - INSTA VALUE PROGRAM

Insta Value Program is een 90 dagen durende, business accelerator waarbij ik jou help bij het opschalen naar € 10k /m met jouw eigen winstgevende online bedrijf (als coach, consultant of expert) met behulp van sociale media.

In dit traject ga ik samen met jou de belangrijkste factoren identificeren die je nu moet oplossen om zo snel mogelijk € 10.000 / maand + te bereiken. Ik geef je de tools en een bewezen methode, zodat je jouw bedrijf kunt op schalen. We gaan in op de basis van jouw bedrijf, jouw aanbod en jouw boodschap. De basis die zorgt voor groei op social media en een constante stroom aan klanten. 

3 maanden intensief coaching inclusief 1:1 sessies. We aan de slag om nieuwe klanten via Sociale media binnen te halen, volgens mijn succesvolle INSTA VALUE METHOD.

Voor wie is dit geschikt? 
Coaches / consultant, service based aanbieders die nog niet het maximale uit hun personal brand / online bedrijf / aanbod en Sociale media halen en weten dat ze veel meer klanten kunnen helpen! Plan een gratis en vrijblijvende explore call in!

WAARSCHUWING: dit is GEEN quick win traject. Deze sessies zijn bedoeld om toegewijde online ondernemers (coaches, cursusmakers, enz.) te helpen bij het creëren van consistentie en winstgevendheid in hun online bedrijven. Dit is niet voor diegenen die op zoek zijn naar ‘snel rijk worden’.

 

ECHTER… als je een serieuze ondernemer bent met een specialiteit of expertise, die echte resultaten biedt voor jouw klanten, dan IS dit voor jou.

Klinkt dit bekend?

 • Je bent een coach, cursusmaker of consultant en hebt moeite om € 10.000 / maand online te bereiken

 • Je hebt lang niet de autoriteit of invloed die je verdient - je inhoud valt weg in plaats van klanten aan te trekken

 • Je trekt de verkeerde mensen aan ... die je ghosten nadat je je dienst hebt gepitcht

 • Je bent goed in wat je doet ... maar je weet niet hoe je je kennis moet verpakken in een digitaal aanbod waar mensen veel voor betalen

 • Je neemt klanten aan uit wanhoop, niet uit verlangen ... je bent klaar om de klanten te kiezen die je WILT aannemen

 • Je hebt de exacte stappen nodig om sociale media te gebruiken om leads op de automatische piloot te genereren en om te zetten ... en je hebt een bewezen verkoopsysteem nodig dat daarbij past.

 • Je hebt veel kennis, maar hebt duidelijkheid nodig over hoe je dat kunt verpakken in een digitaal aanbod dat een hoge prijs verdient en hoge resultaten oplevert

 • Je voelt je verloren en overweldigd zonder een stappenplan om dit kwartaal op te schalen naar 6 cijfers ...

Herken jij je hierin? Dan is dit traject PERFECT voor jou!

PeggyLeenders22.JPG
PeggyLeenders13.JPG

BEN JIJ KLAAR VOOR JE NIEUWE TOEKOMST?

 • 🚀 Je hebt een glasheldere roadmap om in 90 dagen een winstgevend bedrijf op te bouwen, dat schaalbaar is tot zes cijfers.

 • 💸 Verander eenvoudig volgers in kopers door te laten zien en te delen over wat je leuk vindt.

 • 🔥 Beheers bewezen strategieën om elke aanbieding te lanceren, tegen elke prijs, op elk moment en met volledige duidelijkheid.

 • 💰 Sluit eenvoudig high-ticket klanten in de DM's en heb altijd een volgeboekte agenda. 

 • 💰 Ontwikkel en bewijs een aanbod dat elke prijs waard is; en voel je volledig zelfverzekerd bij het verkopen ervan!

 • 📈 Je weet alle Instagram geheimen om virale inhoud te creëren die jouw social media organisch vol met ideale klanten laat groeien.

 • 🙌 Perfect gepositioneerd als de go-to-expert in jouw niche en alleen de mensen van dienst zijn die JIJ kiest.

 • 🔥  Je werkt alleen met toffe klanten en zorg voor een enorme transformatie voor jouw klanten door middel van een kernaanbod.

 • 🚀 Bouw financiële vrijheid EN veiligheid voor jezelf en jouw gezin met een bedrijf dat je CONTROLEERT en waar je van HOUDT.

Ik heb hiervoor de formule voor jou ...ben jij er klaar voor?

De INSTA VALUE METHODE is mijn bewezen methode om jouw bedrijf te laten groeien en om volgers om te zetten in klanten in drie verschillende fases.

INSTA VALUE.png
macbook_pro-piramid-nb.png

01

REALISEREN - YOU BUILD

WIE WIL JE DIENEN & HOE GA JE JEZELF PRESENTEREN?

Je zult je sociale media herzien en je positioneren als een autoriteit in je niche om een gemeenschap op te bouwen van echte mensen die je kennen, leuk vinden en vertrouwen - en die nu met je willen samenwerken. De belangrijkste stap voor de basis van jouw bedrijf is jouw community opbouwen van ideale klanten. In deze fase gaan we kijken naar jouw niche, hoe jij jouw persoonlijke merk authentiek kunt neerzet en hoe jij jouw podium kunt pakken als expert. Je weet hoe je een band met jouw publiek op kunt bouwen wat zorgt voor vertrouwen en een gunfactor. 

JOUW AANBOD 

We gaan kijken naar jouw unieke aanbod. Jouw signature framework, jouw systemen of bewezen methode waarmee jij de problemen oplost van jouw ideale klant. Met zowel gratis als pre-verkoop en herhalende lanceringsstrategieën, zul je begrijpen hoe je een volledige productsuite kunt maken en voor elke prijs kunt verkopen. Van live coachingprogramma tot cursus, de resultaten, functies, voordelen en alles daartussenin spelen een rol bij het verkopen van jouw aanbieding. Hiermee lever jij het belangrijkste asset, namelijk: Transformatie.

Het maakt niet uit of je net een nieuw aanbod hebt, niet precies weet welke dienst je moet aanbieden, of je focus op high-ticket hebt gezet, je zult snel de ins en outs leren om een aanbod te ontwikkelen dat je ideale klant WIL en NODIG heeft en hoe je het moet positioneren. Alles is aangepast aan jouw doelen, in jouw tempo voor jouw succes.

02

IMPLEMENTEREN

WAT GA JE DELEN & HOE?

Je leert de creatie van viral content, organische Instagram -groeistrategieën, conversie-copywriting, outreach-strategie en ideale klantberichten onder de knie te krijgen, om een sterke zakelijke basis te creëren. In deze fase gaan we kijken naar jouw contentstrategie en hoe jij een IMPACT kunt maken met jouw content. Door jouw content gaat jouw ideale klant jou volgen en zorg jij ervoor dat deze gekoesterd en opgewarmd wordt. Je raakt niet meer overspannen door last minute te posten maar hebt een gedegen strategie en planning voor jouw content en doelen

Je leert de beste systemen, tools en programma's (van het instellen van terugkerende betalingen, aanvraagformulieren, Calendly set-up, jouw verkoopfunnel, het bijhouden van verkoop statistieken en nog veel meer) om alles direct te implementeren, dus je kunt jouw bedrijf elke dag met gemak opschalen. 

03

CONVERTEREN

HOE GA JE HET AANBIEDEN EN LEADS BINNENHALEN?

Je hebt jouw publiek opgewarmd in fase 1 en 2. Je bent er klaar voor om jouw volgers om te zetten in klanten. Je leert hoe je rechtstreeks op sociale media kunt verkopen met alle aanwezige tools! Van verkopen op IG-verhalen, tijdens een live video en het sluiten van high ticket bij eerste online verkoopgesprekken. Bezwaren zijn geen probleem als je weet hoe je je door verkoopgesprekken moet navigeren. Leer hoe je over jouw diensten kunt praten op een manier die jouw potentiële klanten ertoe aanzet om te vragen HOE ze jou zo snel mogelijk kunnen betalen en dat ze hun vrienden gaan doorverwijzen!

GET ACCESS TO MY SIGNATURE PROGRAM

PeggyLeenders43.jpg

GET ACCESS TO MY SIGNATURE PROCESS

Website-foto.png

HOE ZIEN JOUW 90 DAGEN ERUIT?

🚀  PERSOONLIJK leerplan + roadmap

🚀 1: 1 feedback om jouw werk te analyseren

🚀 Levenslange toegang tot cursus inhoud

🚀 Levenslange toegang tot updates van programma / inhoud

🚀 Dagelijkse ondersteuning via privé app

🚀 ... en veel meer.

Meer weten? Boek jouw gratis sessie hieronder!

BOEK JE STRATEGIE SESSIE HIER.

 

Voor wie is dit geschikt? Coaches / consultant, Service based aanbieders die nog niet het maximale uit hun personal brand / online bedrijf / aanbod en Instagram halen en weten dat ze veel meer klanten kunnen helpen!

 

Plan een gratis en vrijblijvende explore call in met mij of mijn business partner!

Voor wie niet? Geen MLM's, geen offline bedrijven

* ALLEEN SERIEUZE AANVRAGEN *