top of page
Website-afbeeldingen-IGB.png

INSTA GROWTH BOOST CURSUS

KLAAR OM TE GROEIEN & GELD TE VERDIENEN MET JE BEDRIJF OP INSTAGRAM?

Aan het einde van de Insta Growth Boost cursus kun je jouw online publiek vol vertrouwen en consistent laten groeien en weet je hoe je jouw programma's of diensten via Instagram kunt verkopen.

De cursus is opgezet aan de hand van mijn Signature Framework INSTA VALUE METHOD. In 3 fases gaan we aan de slag. Je leert alle ins en outs van Social media. We gaan ook kijken naar de verkoop psychologie en marketing om ECHT jouw ideale klant aan te spreken. Instagram is het platform waar we op focussen, maar jouw verkoop funnel gaat verder dan alleen Instagram en verkopen via Instagram DM. Daarom leer je in deze cursus ook HOE je sales gesprekken doet en hoe je dit allemaal kunt automatiseren en optimaliseren.  De cursus bestaat uit diverse modules met meer dan 50+ video's, werkboeken, werksheets en tutorials.

THE POWER OF A MAGNETIC & INFLUENTIAL ONLINE BRAND

THIS COULD BE YOU!

Berichten van klanten:

HERKEN JIJ JE HIERIN?

 • Je bent een coach, cursusmaker, consultant of online dienstverlener en je hebt moeite om € 10.000 / maand online te bereiken

 • Je hebt lang niet de autoriteit of invloed die je verdient - je inhoud valt weg in plaats van klanten aan te trekken

 • Je trekt de verkeerde mensen aan ... die je ghosten nadat je je dienst hebt gepitcht

 • Je bent goed in wat je doet ... maar je weet niet hoe je je kennis moet verpakken in een digitaal aanbod waar mensen veel voor betalen

 • Je neemt klanten aan uit wanhoop, niet uit verlangen ... je bent klaar om de klanten te kiezen die je WILT aannemen

 • Je hebt de exacte stappen nodig om sociale media te gebruiken om leads op de automatische piloot te genereren en om te zetten ... en je hebt een bewezen verkoopsysteem nodig dat daarbij past. Je wilt weten hoe je moet verkopen via Instagram DMJe weet niet hoe je bezwaren van potentiële klanten kunt aanpakken

 • Je weet niet welke tools relevant zijn om jouw bevindingen te testen, evalueren en aan te passen.

 • Je weet niet hoe je het beste gebruik kunt maken van Reels en Instagram Stories.

 • Je durft jezelf niet te laten zien, laat staan je authentieke zelf!

 • Je weet nooit wat moet posten, weet niet waar je moet beginnen en zoekt de motivatie om online aanwezig te zijn.

 • Je weet niet of je relevante content creëert voor je niche? Heb je wel de juiste klanten avatar?

IMG_0704.JPG
Business-website.png

JOUW TOEKOMST

 • Je wordt wakker met allemaal nieuwe volgers en het beste, ze blijven hangen!

 • Je DM overstroomt met vragen en aanvragen van potentiële klanten!

 • Je weet hoe je zelfverzekerd en consistent content kunt maken die mensen leuk vinden, erop reageren, delen en opslaan op het moment dat je een bericht plaatst.

 • Je weet precies wanneer je moet posten en weet ook hoe je post wordt opgepikt door het algoritme.

 • Je hebt van jouw volgers en publiek een community gerealiseerd die interactief is.

 • Je weet welke tools relevant zijn om jouw bevindingen te testen, evalueren en aan te passen.

 • Je verkoopt jouw diensten of producten dagelijks, via jouw Instagram en e-mail funnel.

 • Community over competition! Jij weet precies met wie jij kan samenwerken om jouw volgers + omzet te vergroten.

Wat leer je in de cursus?

Of je nu gevorderd bent op sociale media of net een beginner, dit programma behandelt tools en technieken die je moet kennen en implementeren om je volgers en omzet-doelen te behalen. De cursus bestaat uit diverse modules met video's, werkboeken, werksheets en tutorials. 

Ik heb deze strategieën stap voor stap met succes gebruikt om een publiek te laten groeien en van die volgers betalende klanten te maken en ik help klanten om hetzelfde te bereiken. Het is tijd om de volgende fase van groei en uitbreiding in te gaan! Bereik net als ik onderstaande resultaten door bijvoorbeeld mijn hashtag strategie toe te passen!

IMG_5610.PNG
IMG_5612.PNG
IMG_5611.PNG
Enlight933.JPG

WIE BEN IK?

Ik help ondernemers met een service, die er klaar voor zijn om hun ideale klant aan te trekken als een magneet en een invloedrijk persoonlijk merk op willen zetten met behulp van Social Media.

Ik heb in het verleden verschillende bedrijven gehad en binnen veel organisaties mee mogen helpen met het realiseren van groei en omzet met behulp van online marketing, social media en het opzetten van automatische funnels. Nadat ik dit binnen mijn persoonlijke bedrijf had geoptimaliseerd en ben opgeschaald naar 5 cijfers per maand omzet, ben ik andere ondernemers hierin gaan coachen. Uiteindelijk heb ik mijn bewezen methode (signature framework) ontwikkelt: Business Growth Accelerator - the Method of becoming Magnetic. 

 

Aan de hand van deze methode en mijn programma, help ik ondernemers schalen en verkopen via hun Social media (funnel) aan de hand van bewezen strategieën en personal branding. Of dit nu een High-end aanbod is, online pakketten, online cursussen - ik help je met verschillende combinaties en strategieën zodat je niet afhankelijk bent van 1 platform of 1 soort aanbod. 

Wil je graag de volgende stap zetten en jouw bedrijf opschalen? We gaan werken aan een stevige organische basis, jouw online aanbod (product suite) optimaliseren, jouw social media magnetisch maken voor jouw ideale klant en jouw funnel en systemen automatiseren.

KLAAR OM TE  groeien &  geld TE VERDIENEN MET JE BEDRIJF OP INSTAGRAM?

Aan het einde van de Insta Growth Boost cursus kun je jouw online publiek vol vertrouwen en consistent laten groeien en weet je hoe je jouw programma's of diensten via Instagram kunt verkopen.

50+ VIDEO'S

In de cursus IGB vind je per module verschillende video's over diverse onderwerpen gerelateerd aan de betreffende module.

WERKBOEKEN