YOU MADE IT!


Ik ben super enthousiast om je het e-book op te sturen! Het zou binnen een paar seconden in je inbox moeten aankomen! (Thank you automatiseringen ;) - Niks ontvangen? Check even je spam. Niet in je spam? Stuur mij dan even een mailtje! Je kunt het e-book ook hieronder downloaden! 

Wil je direct goed beginnen? Check dan even hieronder! Ik heb een leuke aanbieding voor je!

WIL JE DIRECT GOED BEGINNEN?

 

 

Ben jij klaar om jouw publiek te laten groeien, volgers in betalende klanten om te zetten + bekend te worden als een expert in jouw niche?! Al meer dan 1000 cursisten gingen je voor!

Als bedankje voor het downloaden van mijn e-book ontvang je nu € 10,- korting met de code: EBOOK10 op mijn cursus: Social Media Instappakket

Je betaald dan maar € 37,- in plaats van € 47,- inclusief BTW.

Meer weten over het Instappakket? Bekijk dan de link hieronder!

Business-website.png

YOUR NEXT STEPS

 

Word lid van mijn gratis community van mede-ondernemers! We delen tips, trainingsvideo's en bronnen over alles wat je nodig hebt om van jouw online business een succes te maken. We zien je graag aan de andere kant!

Je kunt mij ook op Instagram vinden! Ik ben altijd bezig met socials, dus slide in my DM zou ik zeggen ;)! Laat je mij weten wat je van het e-book vindt? Ik hoor het graag!

En vergeet niet, kennis is niks waard als je de implementatie achterwege laat! Ga er dus echt mee aan de slag!

Liefs, Peggy

Enlight924.JPG

EVEN VOORSTELLEN


Mijn naam is Peggy Leenders. Ik help ondernemers met een service, die er klaar voor zijn om hun ideale klant aan te trekken als een magneet en een invloedrijke business op willen zetten met behulp van Social Media

Build your business and understand one thing — it begins and ends with you. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het vereist alleen een commitment aan een beslissing! Als je serieus een verschil wilt maken in de wereld, meer mensen wilt bedienen en je bedrijf wilt laten groeien, zet dan je eerste stap! Dit is het begin van je GROTE verandering. Ik weet dat jouw ideale klant naar jou opzoek is. Je community wacht, je moet alleen nog gezien worden.

 

Met dit e-book maar jij de eerste stap!

Welkom aan de andere kant! 

Liefs, Peggy