Peggy Leenders - 1:1 coaching programma

Als je je gefrustreerd voelt elke keer dat je tijd inruilt voor geld, 24/7 druk bezig bent met het binnenhalen van nieuwe klanten, en geen tijd meer hebt om AAN je bedrijf te werken...

 

Dan is het tijd om jouw bedrijf te AUTOMATISEREN en een ijzersterke marketing-/verkoop funnel te creëren die voor jou werkt!

1:1 MENTORSHIP​ BUSINESS GROWTH ACCELERATOR

Peggy Leenders: 1:1 coaching programma

Wil je jouw programma's evergreen maken (inschrijvingen het hele jaar door automatiseren) en meer automatische inschrijvingen voor jouw programma's krijgen, extra HOT-leads + en verkopen op herhaling genereren met een strategisch ontworpen funnel met behulp van Social Media? ..dan is mijn programma: Business Growth Accelerator iets voor jou!

Business Growth Accelerator is een business mentorschap van 6 maanden waarbij ik je help op te schalen en je inkomen te maximaliseren met je eigen winstgevende online bedrijf (online dienst verleners).

WAAROM JE BEDRIJF NIET GROEIT,
ondanks alles wat je er voor doet...

Na jaren op het gebied van marketing en communicatie te hebben doorgebracht, leerde ik al snel dat de meeste mensen gefocust zijn op de VERKEERDE problemen om de naald in hun bedrijf te verplaatsen en klanten consistent binnen te halen.


Let op, want dit is een van de belangrijkste (en fundamentele dingen) die je ooit in je bedrijf zult leren en als je het nu niet meteen begrijpt, kan het je veel tijd, geld en frustratie kosten.

Als je probeert om de strategieën van IEDEREEN voor jouw bedrijf te laten werken, kan dit tot op zekere hoogte werken. — Maar wat je mist is de CRUCIALE stap die voor alles komt;

De manier waarop je jouw bedrijf structureert EN de waarde van jouw aanbod communiceert.

Zonder een goede structuur ruil je tijd voor geld, en zonder goede communicatie heb je moeite om nieuwe klanten aan te trekken.

Kan het alsjeblieft makkelijker, efficiënter en veel minder vermoeiend zijn? JA HET KAN!

Zou het niet makkelijker zijn om te weten WAT werkt, WAAROM het werkt en HOE je het in je bedrijf kunt toepassen?

Laten we een strategie bedenken die bij je past en je precies laat zien hoe je kunt komen waar je heen wilt, met de juiste tools om er echt te komen.

Peggy Leenders: 1:1 coaching programma

Om je online business te laten groeien, automatiseren en om consistent nieuwe klanten aan te trekken, moet je de basis van marketing & communicatie beheersen...

MAAR ER IS EEN PROBLEEM:

Je ruilt tijd in voor geld

Je bereikt het inkomensplafond omdat je niet meer tijd hebt om meer klanten te helpen. Dit beperkt je om meer geld te verdienen en brand je bijna op omdat elke 'vrije' seconde die je hebt in je bedrijf gaat.

Je bent continu bezig met verkopen

Elk vrij uur dat je niet met klanten werkt, doe je al dat zwaarbevochten conversiewerk.

Deze cyclus van het handmatig creëren, verkopen en koesteren van je publiek zorgt ervoor dat je het creëren van content 'haat'. Je heeft geen tijd om je te concentreren op de groei, ontwikkeling en uitbreiding van jouw bedrijf, omdat je heel de tijd content maakt.

Je implementeert andermans strategieën

Je legt alle puzzelstukjes met gratis informatie op internet bij elkaar en probeert de strategieën van IEDEREEN voor jouw bedrijf te laten werken.

Het kan tot op zekere hoogte werken, maar er is een verschil tussen het laten werken en weten wat echt werkt. bijv. worstelen of het leven leiden dat je wilt.

Je communiceert verkeerd

Je werkt je suf, besteedt uren, dagen en weken om mensen te overtuigen van het kopen van je aanbod. Bezwaar na bezwaar. Je wordt het zat om steeds de waarde van je aanbod uit te leggen.

 

HET. IS. WAARD. HET. - Waarom zien mensen dat niet?

Peggy Leenders: 1:1 coaching programma

Zeg maar doei tegen je ineffectieve business model...

Een onduidelijk en ineffectief businessmodel zorgt ervoor dat je het gevoel hebt vast te zitten in je eigen bedrijf en je blijft raden wat je volgende stap zal zijn... Hierdoor voel je je verward over welke platforms, technieken en automatisering je moet gebruiken voor je bedrijf...


Je bent in de war over welke marketingtechnieken WEL werken, omdat de technieken die je hebt geprobeerd ingewikkeld zijn of niet authentiek aanvoelen...


Je bent in de war omdat je inhoud niet lijkt te werken...


Je hebt het gevoel dat je de hele tijd moet verkopen.. mensen overtuigen omdat ze je veel bezwaren geven...

 

Je hebt geen idee hoe je je kunt onderscheiden van de massa en dit zet je aan het twijfelen aan jezelf en wat je te bieden hebt.


Maar je WEET dat je mensen KAN helpen met je genialiteit. Je hebt een missie. Je wilt het gevoel hebben dat je erbij hoort...

 

Laat mij je helpen... Laat me je een duidelijke richting, begeleiding en doelen geven.

 

Wij werken samen aan; jouw magnetische aanbod suite... we automatiseren jouw online business... vertalen jouw geniale aanbod in een duidelijke boodschap die je helpt om nieuwe klanten gemakkelijk aan boord te krijgen en nog veel meer...

Ben je er klaar voor?

We gaan je aanbod suite uitbreiden

Wij gaan je productsuite ontwikkelen. Je bent niet meer afhankelijk van 1 type aanbod en je creëert naast je hoofdaanbod een 'passief' aanbod, dat je het hele jaar door kunt verkopen.


Je creëert vertrouwen EN zekerheid voor de toekomst. Je hoeft niet meer x aantal uren per week te werken, maar je hebt een balans gevonden tussen wat je graag doet en je vrijheid en welzijn.

Je content wordt magnetisch voor je ideale klant

Wij werken jouw social media plan uit. Maken jouw inhoud magnetisch voor je ideale klant, zodat jouw inbox overstroomt met verzoeken. HALLO DM's!


Je plaatst content die jouw ideale klant aanspreekt, je inspiratie stroomt en je voelt je gedreven en gemotiveerd.

We gaan je verkoop proces automatiseren

We optimaliseren jouw verkoopproces, implementeren automatische systemen en ontwikkelen opschalingstechnieken.


In plaats van je ontmoedigd, moe of uitgeput te voelen bij de gedachte aan werk en verkoop, voel je je energiek en opgewonden.

Je leven is in één klap een stuk relaxter. Alles is geautomatiseerd, zodat je jouw programma's het hele jaar door kunt verkopen. Ja, zelfs vanuit je hangmat op Bali.

Diana

LEER MEER OVER HET PROGRAMMA

8 nieuwe klanten binnen 3 weken!

 

Bekijk hier hoe Diana het proces doorliep! Diana is de eigenaresse van Strong Woman Academy en verzorgt retreats, 1:1 coaching en masterclasses voor vrouwen met een High Achievers Mentality!

Bekijk haar Instagram

STRONG WOMEN ACADEMY

Peggy Leenders: 1:1 coaching programma

IS DIT VOOR JOU GESCHIKT?

Ben je op het punt in jouw bedrijf dat je je. overweldigd of verward voelt? Wanneer je meer probeert te leren... je voelt dat er zoveel is dat je nog niet weet... Het resultaat... je verstijft en sluit jezelf af. Je loopt vast in je eigen bedrijf en weet niet wat je volgende stap gaat zijn...

Maar...  je hebt al een aantal klanten, je bent al aanwezig op social media en je bent coach/consultant, een online dienstverlener die weet dat je nog niet het maximale uit je bedrijf en social media haalt en dat je nog veel meer klanten kunt helpen!

Je wilt meer vrijheid!

DIT KAN JIJ ZIJN BINNENKORT

Schermafbeelding 2022-10-11 om 11.48.32.png
Recensie Peggyleenders.nl Coaching
Recensie Peggyleenders.nl Coaching
Recensie Peggyleenders.nl Coachingjpg
Schermafbeelding 2022-10-11 om 11.48.37.png
Recensie Peggyleenders.nl Coaching

KOMT DIT BEKENT VOOR?

 • Je bent een online dienstverlener en je hebt moeite om online € 10.000 / maand te bereiken

 • Je hebt niet de autoriteit of invloed die je verdient - je inhoud is onzichtbaar in plaats van dat het klanten aantrekt

 • Je trekt de verkeerde mensen aan die je ghosten nadat je je aanbod hebt gepitcht

 • Je bent goed in wat je doet... maar je weet niet hoe je je kennis moet verpakken in een digitaal aanbod waar mensen een hoge ticketprijs voor willen betalen

 • Je neemt klanten aan uit wanhoop, niet uit verlangen ... je bent klaar om de klanten te kiezen waarmee je WILT werken

 • Je hebt de exacte stappen nodig om social media te gebruiken om leads te genereren en converteren op de automatische piloot ... en je hebt een bewezen verkoopsysteem nodig om te matchen.

 • Je hebt veel kennis, maar je hebt behoefte aan duidelijkheid over hoe je dat verpakt in een digitaal aanbod dat een hoge prijs verdient en hoge resultaten oplevert

 • Je voelt je verloren en overweldigd zonder een stappenplan om dit kwartaal op te schalen naar 6 cijfers ...

 • Herken je jezelf? Dan is dit mentorschap PERFECT voor jou!

Peggy Leenders: 1:1 coaching programma
Peggy Leenders: 1:1 coaching programma

Als je serieus een verschil wilt maken in de wereld, meer mensen wilt bedienen en je bedrijf wilt laten groeien, zet dan je eerste stap!

BEN JIJ KLAAR VOOR JE NIEUWE TOEKOMST?

 

 • 🚀 Je hebt een kristalhelder stappenplan om in 180 dagen een winstgevend bedrijf op te bouwen, schaalbaar tot zes cijfers.

 • 💸 Verander volgers eenvoudig in kopers door te laten zien en te delen wat je leuk vindt.

 • 🔥 Beheers bewezen strategieën om elk aanbod, tegen elke prijs, op elk moment en met volledige duidelijkheid te lanceren.

 • 💰 Haal high-ticket klanten binnen via DM's en heb altijd een volgeboekte klanten agenda.

 • 💰 Ontwikkel en bewijs een aanbieding die elke prijs waard is; en voel je volledig zeker van het verkopen ervan!

 • 📈 Je kent alle Instagram-geheimen om virale inhoud te maken die ervoor zorgt dat je sociale media organisch groeien vol met ideale klanten.

 • 🙌 Perfect gepositioneerd als de go-to-expert in jouw niche, en alleen de mensen dienen die JIJ kiest.

 • 🔥 Je werkt alleen met geweldige klanten en zorgt voor een enorme transformatie voor je klanten door middel van een kernaanbod.

 • 🚀 Bouw financiële vrijheid EN zekerheid op voor jezelf en jouw gezin met een bedrijf dat je CONTROLEERT en van houd.

  Ik heb de formule en een bewezen framework ... ben je er klaar voor?

Eva Hoogland

Eva Hoogland
Copywriting coach

@we.write.right

"Het fundament van mijn bedrijf staat nu ijzersterk en hier kan ik op voortbouwen!"

 

Peggy heeft me tijdens het coachingsproces met zoveel verschillende dingen in mijn bedrijf geholpen. Een heldere strategie, funnel building, social media plan en creatieve ideeën om mijn plannen nog beter te maken. Peggy levert de kennis en informatie die je nodig hebt om je bedrijf succesvol te maken, legt de zaken duidelijk uit, is geduldig, luistert goed naar vragen en is flexibel. Met heldere 1:1 gesprekken, video's, opdrachten en een duidelijke planning laat Peggy mij snel schakelen van een plan naar actiepunten en dit implementeren in mijn bedrijf. Het fundament van mijn bedrijf staat nu ijzersterk en hier kan ik op voortbouwen! Ik heb Peggy ervaren als een hele fijne coach en ik weet zeker dat we in de toekomst vaker gaan samenwerken!

Rene Koster
Recensie PeggyLeenders.nl

Kelly Kuijpers
Holistic Women's health coach

@kellykuijperscoaching

"Nadat we mijn prijs hadden verhoogd, heb ik verschillende mensen gesproken die geïnteresseerd waren in mijn traject. Ze zijn ingestapt voor de nieuwe prijs en ik had geen moeite om de nieuwe prijs te vragen!"

 

Het duidelijk krijgen van mijn niche heeft me enorm geholpen om de juiste inhoud en strategie voor mijn ideale klant te creëren. Ik ben ook heel blij dat ik nu zowel de juiste 'toon' als een mooie 'lay-out' heb gevonden. Het belangrijkste tot nu toe: ik heb genoten van het opzetten en nadenken over mijn strategie, het is geen stressfactor meer! Nadat we mijn prijs hadden verhoogd, sprak ik met verschillende mensen die geïnteresseerd waren in mijn traject. Ze zijn ingestapt voor de nieuwe prijs en ik had geen moeite om de nieuwe prijs te vragen!

"Ze is een vriendelijke 'alledaagse hulp' en het geld niet waard: voor die diensten mag ze ook het dubbele vragen."

 

Peggy is de businesscoach die je nodig hebt! Ik twijfelde of ik wel een nieuwe businesscoach zou aannemen. Mijn bedrijf draaide eindelijk weer; heb ik een nieuwe coach nodig? Moest ik opnieuw investeren, terwijl ik er echt het geld niet voor had? Toch heb ik besloten om een afspraak te maken. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Na 2 maanden heb ik al ROI en Peggy begeleidt me echt in alles. Ze helpt je met elk onderdeel en neemt echt de tijd om je problemen op te lossen. Mijn verkoopgesprekken zijn verbeterd, mijn website staat online en mijn e-book is in de lucht. Ze slaagde in slechts 2 maanden. Ze is een vriendelijke 'alledaagse hulp' en het geld niet waard: voor die diensten mag ze ook het dubbele vragen.


Maar Peggy is bescheiden, een fijn mens en een business coach die je bedrijf echt laat groeien. Geen verkooppraatjes, maar resultaat!

Peggy Leenders: 1:1 coaching programmapg

De BUSINESS GROWTH ACCELERATOR

Mijn Signature Framework bestaat ut 3 fases

01

REALISEREN

WIE WIL JE DIENEN EN HOE PRESENTEER JE JEZELF?

Je zult je sociale media heroverwegen en jezelf positioneren als een autoriteit in jouw niche om een gemeenschap op te bouwen van echte mensen die jou kennen, leuk vinden en vertrouwen - en die nu met jou willen samenwerken. De belangrijkste stap voor het fundament van jouw bedrijf is het opbouwen van jouw community van ideale klanten. In deze fase kijken we naar je niche, hoe je je personal brand authentiek kunt vertegenwoordigen en hoe je als expert het podium kunt betreden. Je weet een band met je publiek op te bouwen, wat vertrouwen en een goodwill-factor creëert.

 

JE AANBOD

Wij bekijken jouw unieke aanbod. Je signature framework, jouw systemen of bewezen methode waarmee je de problemen van jouw ideale klant oplost. Met zowel gratis, pre-sale als herhaalde lancering strategieën, zul je begrijpen hoe je een volledige productsuite kunt maken en deze tegen elke prijs kunt verkopen. Van een live coaching programma tot een cursus, de resultaten, functies, voordelen en alles daartussenin spelen een rol bij het verkopen van jouw aanbod. Hiermee lever je de belangrijkste asset, namelijk: Transformatie.

02

WAT GA JE DELEN EN HOE?

Je leert de creatie van virale inhoud, organische groeistrategieën voor Instagram, copywriting voor conversies, outreach-strategie en ideale klantberichten onder de knie te krijgen om een sterke zakelijke basis op te bouwen.

 

In deze fase kijken we naar je contentstrategie en hoe je IMPACT kunt maken met je content. Door jouw content gaat jouw ideale klant jou volgen en zorg jij ervoor dat ze gekoesterd en opgewarmd worden. Je laat je niet meer overweldigen door last minute te posten, maar je hebt een solide strategie en planning voor je content en doelen.

 

Je leert de beste systemen, tools en programma's (van het opzetten van terugkerende betalingen, aanvraagformulieren, Calendly-configuratie, jouw verkoopfunnel, het bijhouden van verkoopstatistieken en nog veel meer) om alles onmiddellijk te implementeren, zodat je jouw bedrijf elke dag kunt beheren en eenvoudig kunt opschalen.

IMPLEMENTEREN

03

CONVERTEREN

HOE GA JE JOUW AANBOD PRESENTEREN EN HOE HAAL JE LEADS BINNEN?

Je hebt je publiek in fase 1 en 2 opgewarmd. Je bent klaar om je volgers om te zetten in klanten. Je leert hoe je direct kunt verkopen op sociale media met alle beschikbare tools! Van verkopen op IG-stories, tijdens een livevideo en het sluiten van high tickets bij eerste online verkoopgesprekken.

 

Bezwaren zijn geen probleem als je weet hoe je door verkoopgesprekken heen moet navigeren. Leer hoe je over jouw diensten kunt praten op een manier die jouw potentiële klanten ertoe aanzet om je zo snel mogelijk te vragen HOE ze jou kunnen betalen en hun vrienden door te verwijzen!

 

Het maakt niet uit of je net een nieuw aanbod hebt, niet zeker weet welke dienst je moet aanbieden, of dat je je focus hebt gelegd op een high ticket, je leert snel de ins en outs om een aanbod te ontwikkelen dat jouw ideale klant WIL en NODIG HEEFT en hoe deze te positioneren.

 

Alles wordt aangepast aan jouw doelen, in jouw tempo voor jouw succes.

DIT KAN JIJ ZIJN!

Dit is mijn Kanye West sectie, waar ik je laat zien hoe goed mijn programma is ;).

Recensie Peggyleenders.nl Coaching
Recensie Peggyleenders.nl Coaching
Recensie Peggyleenders.nl Coaching
Recensie Peggyleenders.nl Coaching
Recensie Peggyleenders.nl Coaching
Recensie Peggyleenders.nl Coaching
Recensie Peggyleenders.nl CoachingIMG_1222.jpg
Recensie Peggyleenders.nl Coaching
Recensie Peggyleenders.nl Coaching
Recensie Peggyleenders.nl Coaching
Recensie Peggyleenders.nl Coaching
Recensie Peggyleenders.nl Coaching
Recensie Peggyleenders.nl Coaching
Recensie Peggyleenders.nl Coaching
Recensie Peggyleenders.nl Coaching
Recensie Peggyleenders.nl Coaching
Recensie Peggyleenders.nl Coaching

Introduceerde een nieuwe masterclass als onderdeel van haar funnel en verkocht na afloop 10x haar aanbod!

 

Bekijk hier hoe Thalia het proces heeft doorlopen! Thalia is een Human Design Coach / Business consultant en runt daarnaast haar eigen social media agency. Gedurende het traject hebben we samen haar Human Design Business vanaf de grond opgebouwd en geoptimaliseerd.

Bekijk haar Instagram

Thalia

HOE ZIEN JOUW 180 DAGEN ERUIT?

Even een korte update over het programma. Het maakt je natuurlijk niet uit hoe het programma eruitziet, als je maar resultaten ziet, toch? ;) Wil je hier meer over weten, dan kunnen we dit bespreken in het gratis strategiegesprek!

 

 • PERSOONLIJK curriculum + stappenplan

 • 1: 1 feedback om jouw werk te analyseren

 • Levenslange toegang tot cursusinhoud

 • Levenslange toegang tot programma-/inhoudsupdates

 • Dagelijkse ondersteuning via een privé-app

 • Garantie met betrekking tot klanten.

... en veel meer.

 

Wil meer weten? Boek hieronder je gratis sessie!

Peggy Leenders: 1:1 coaching programma

Plan jouw gratis strategie gesprek:

 

Voor wie is dit geschikt? 

Ben jij een online dienstverlener en weet je dat je nog niet het maximale uit je online business/aanbod en social media haalt en weet je dat je nog veel meer klanten kunt helpen? Dan is dit voor jou.

 

Wat bespreken we tijdens dit gesprek?

Tijdens dit gesprek gaan we samen kijken tegen welke problemen jij op dit moment aanloopt binnen jouw bedrijf. Op basis van deze problemen ga ik kijken hoe we deze problemen kunnen oplossen. Dus welke strategieën zijn van toepassing op jouw bedrijf? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat je meer ideale volgers aantrekt en omzet in klanten?

 

Ook kijken we naar je doelen en wat wil je zo snel mogelijk bereiken? We kijken of jouw visie en bedrijf passen bij het programma en natuurlijk of er een match is.

 

Dan doe ik je een aanbod om deel te nemen aan mijn programma en samen jouw bedrijf een kickstart te geven. Dit gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend.

 

Plan een gratis en vrijblijvend verkenningsgesprek met mij in!

 

LET OP: Deze informatiesessie is niet geschikt voor MLM's, offline bedrijven of product gebaseerde webshops.