BE (1640 × 724 px).png
Peggy Leenders - Passive income Academy

Ben jij klaar om maandelijks terugkerende betalingen te ontvangen?

MET JOUW HIGH TICKET DIENSTEN, PROGRAMMA'S & CURSUSSEN

 

Business Expansion Suite is een 3 maanden durend groepsprogramma dat is ontworpen om jou te laten zien hoe je een maandelijks terugkerend basis inkomen kunt genereren met jouw online diensten waardoor jij meer vrijheid en rust creëert in jouw succesvolle online business. Ik laat je zien hoe je meer geld kunt verdienen zonder je prijzen te verhogen of meer uren te werken.

 

Ben jij een online servicegerichte ondernemer en klaar om een magnetische online business op te zetten door jouw bedrijfsstrategie te versimpelen en te automatiseren?

BES -Logo.png

INTRODUCING
BUSINESS EXPANSION SUITE

Als je je gefrustreerd voelt elke keer dat je tijd inruilt voor geld, 24/7 druk bezig bent om nieuwe klanten aan boord te krijgen, en geen tijd meer hebt om AAN je bedrijf te werken...

DAN IS HET TIJD OM JOUW PROCESSEN TE VEREENVOUDIGEN, TE AUTOMATISEREN EN EEN BEDRIJF OP TE ZETTEN DIE VOOR JOU WERKT!

IMG_7691.JPG

WAAROM jouw bedrijf niet groeit,
ondanks alles wat je er voor doet...

Na jaren in de wereld van marketing en communicatie te hebben doorgebracht, leerde ik al snel dat de meeste mensen gefocust zijn op de VERKEERDE problemen om hun bedrijf te laten groeien en consistent klanten aan te trekken.

 

Let op, want dit is een van de belangrijkste (en fundamentele dingen) die je ooit in je bedrijf zult leren en als je het nu niet meteen gaat veranderen, kan het je veel tijd, geld en frustratie kosten.

 

Het probleem is dat jij geen duidelijke structuur, strategieën EN plan hebt binnen jouw bedrijf. En hoe zit dat dan met alle strategieën die je eerder hebt geprobeerd? Als je probeert om de strategieën van ANDEREN voor jouw bedrijf te laten werken, kan dit tot op zekere hoogte werken.

 

Maar.. die oplossingen hadden als doel om je beter te laten jongleren met alle ‘taken’. Niet om eerst 'deze taken’ op te lossen en erachter te komen of je ze wel of niet wilt behouden.

 

Productiviteitshacks uitproberen, een groter publiek proberen te krijgen om de verkoop te stimuleren, programma’s, cursussen en advies aanschaffen vanuit verschillende hoeken van het internet... Die oplossingen leggen allemaal TIJDELIJK een pleister over jouw probleem, in plaats van het ECHTE probleem op te lossen.

 

Maar er is één reden waarom, ongeacht al die oplossingen... geen enkele strategie hoe dan ook gewerkt zou hebben. Nieuwsgierig waarom?

 

Je hebt jezelf gepositioneerd als een ‘Opportunity (kansen)-ondernemer’.

 

Wat bedoel ik dan met ‘Opportunity-ondernemer? Dit is iemand die deze mentaliteit heeft: "Zij moeten iets weten wat ik niet weet" = zoekt een kans om meer te leren.

 

Nu is er niks mis met meer leren, als je dat niet had gedaan, zou je je bedrijf niet zijn begonnen of je als persoon niet zijn blijven ontwikkelen. Hele belangrijke dingen.

 

Je zit in deze situatie omdat je opportunistisch bent. Opportunistisch zijn is een goede eigenschap. Het heeft je gebracht waar je nu bent. Wat betekent dat het niet je potentieel is, dat je ervan weerhoudt om te slagen. Het zijn het gedrag en de symptomen van die overtuiging die je grote visie (the BIG picture) hebben geblokkeerd.

 

De overtuiging dat je door MOET gaan, MEER moet leren om goed genoeg te zijn om een succesvol bedrijf te hebben. Herkenbaar?

Om jouw online business te laten groeien en structureren en om consistent nieuwe klanten aan te trekken, moet je een sterke basis van marketing & communicatie beheersen...

MAAR ER IS EEN PROBLEEM...

Je ruilt tijd

in voor geld

Je bereikt je inkomensplafond omdat je niet meer tijd hebt om meer klanten te helpen. Dit beperkt je van het verdienen van meer geld en brand je op, omdat elke 'vrije' seconde die je hebt naar je bedrijf gaat.

Je bent de hele tijd bezig met verkopen

Elk vrij uur dat je niet met klanten werkt, doe je al dat zwaarbevochten conversiewerk.

Deze cyclus van het handmatig creëren, verkopen en koesteren van je publiek zorgt ervoor dat je het creëren van content 'haat'. Je hebt geen tijd om je te concentreren op de groei, ontwikkeling en uitbreiding van jouw bedrijf, omdat je HEEL. DE. TIJD. content aan het produceren bent.

Je implementeert andermans 

strategieën

Je legt alle puzzelstukjes met gratis informatie op het internet bij elkaar en probeert de strategieën van ANDEREN voor jouw bedrijf te laten werken.

Het kan tot op zekere hoogte werken, maar er is een verschil tussen het laten werken en weten wat echt werkt. Bijv. worstelen of het leven leiden dat je wilt.

Je investeert tijd en energie in teveel dingen

Je denkt dat je alle info moet consumeren van andere ‘experts’ zodat je genoeg weet om ook bepaalde resultaten te behalen. Je pakt elke kans en je investeert je helemaal arm! Je bent met 10 verschillende dingen bezig om maar snel geld te verdienen waardoor niks je volledige aandacht krijgt. 

Je gaat opzoek naar quick wins, je gaat je richten op dingen die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt om maar verschillende manieren en opties te hebben om snel geld te verdienen.

 

Je raakt overweldigd en gestresst, want niks werkt.

Je trekt jezelf in twijfel...

De periodes zonder groei of vooruitgang stoppen je momentum en je vraagt je uiteindelijk af waarom je een bedrijf bent begonnen, wat al snel verandert in een gevoel van hopeloosheid en stress.

Je blijft vastzitten in het hamster-wiel van gedachtes als; ik ben niet goed genoeg, mijn ideeën zijn niet uniek, je blijft jezelf continu vergelijken met andere ondernemers, waardoor je verlamd raakt en onzeker wordt.

Je communiceert verkeerd...

Je werkt je kapot, besteedt uren, dagen en weken om mensen te overtuigen van het kopen van je aanbod. Bezwaar na bezwaar. Je wordt het zat om steeds de waarde van je aanbod uit te leggen.

 

HET. IS. HET. WAARD.

 

Waarom zien mensen dat niet?

IMG_7588 2.JPG

Zwaai vaarwel naar jouw ineffectieve bedrijfsmodel...

Het kernprobleem is dat jij momenteel geen concreet businessmodel hebt, een model dat de hele ervaring van het runnen van een succesvol online business omvat. Een die jouw marketing, omzet, aanbod en activiteiten volledig verenigt tot een goed lopend gestroomlijnt bedrijf. Een bedrijf dat een stabiel inkomen creëert in een steeds veranderende markt (en wereld). Een die van jou een impact volle leider maakt die zijn unieke visie onmisbaar nastreeft.

 

Een onduidelijk en ineffectief businessmodel zorgt ervoor dat je het gevoel hebt vast te zitten in je eigen bedrijf en je blijft raden wat je volgende stap zal zijn... Je probeert 10 verschillende 'manieren' om op korte termijn geld te verdienen. Hierdoor voel je je verward over welke platformen, strategieën en structuur je moet gebruiken voor je bedrijf...niks werkt, want niks krijgt jouw volledige aandacht.

 

Je bent in de war over welke marketingtechnieken WEL werken, omdat de technieken die je hebt geprobeerd ingewikkeld zijn of niet authentiek aanvoelen...

Je bent in de war omdat je content niet lijkt te werken...

Je hebt het gevoel dat je de hele tijd moet verkopen.. mensen overtuigen omdat ze je veel bezwaren geven... Je hebt geen idee hoe je je kunt onderscheiden van de massa en dit zet je aan het twijfelen aan jezelf en wat je te bieden hebt.

 

Maar je WEET dat je mensen KAN helpen met je GENIOUS. Je hebt een missie. Je wilt het gevoel hebben dat je erbij hoort...

 

Laat mij je helpen... Laat me je een duidelijke richting, begeleiding en doelen geven.

 

We gaan jouw business plan optimaliseren, versimpelen en automatiseren. Je creëert een KERN aanbod, met een duidelijk winst plan. Je content en communicatie worden magnetisch, waardoor jij in een duidelijke boodschap communiceert naar jouw ideale klant, zodat jij deze makkelijk kunt onboarden.

1.png
2.png

GET ON BOARD:

Business Expansion Suite

 

LET'S TAKE YOU TO NEW HEIGHTS

Breid je aanbodsuite uit

Wij gaan een KERN aanbod en productsuite ontwikkelen met een duidelijk lange termijn winstplan. Een duidelijk business plan. Geen quick wins die uiteindelijk niks opleveren. Naast jouw high ticket of service, is er een 'passief' aanbod dat je het hele jaar door kunt verkopen. Je verkoopt 1:veel.

Je krijgt duidelijkheid, structuur, een helder toekomstplan waar jij 100% aandacht op kan vestigen, wat ECHT werkt waarvan je de resultaten zult gaan zien.

Jouw content wordt magnetisch

We gaan jouw social media content optimaliseren. Jouw content en communicatie wordt magnetisch voor je ideale klant, zodat jouw inbox overstroomt met verzoeken en betalende klanten.

We creëren een plan om extra bereik te genereren, zodat jij gezien wordt door jouw ideale publiek. Op het social media kanaal dat bij jou past en op een manier die past bij jouw authentieke zelf. Of dit nu een LIVE masterclass is of bijvoorbeeld een podcast.

Automatiseren en versimpelen

We optimaliseren jouw verkoopproces, implementeren automatische systemen & ontwikkelen opschalingstechnieken. Je leven is in één klap een stuk relaxter.

 

Je onderneemt niet langer vanuit onzekerheid, stress en ‘moeten’. Maar jij onderneemt vanuit een plaats van rust, structuur en een duidelijke visie. Wat resulteert in concrete resultaten, die bijdragen aan jouw langere termijn plan.


Ben jij klaar voor je nieuwe toekomst?

IMG_7445.JPG

Is dit programma voor jou geschikt?

 • Je bent een (beginnend) online dienstverlener, cursusmaker of coach/consultant en je hebt moeite om een stabiel terugkerend inkomen te bereiken

 • Momenteel probeer je allerlei strategieën maar niks lijkt te werken.

 • Je hebt het idee dat je alleen maar AAN je bedrijf werkt in plaats van IN je bedrijf

 • Je hebt niet de autoriteit of invloed die je verdient - je inhoud is onzichtbaar in plaats van dat het klanten aantrekt

 • Je bent goed in wat je doet...maar je weet niet hoe je je kennis moet verpakken in een digitaal aanbod waar mensen een hoge prijs voor willen betalen

 • Je hebt de exacte stappen nodig om sociale media te gebruiken om leads te genereren en converteren op de automatische piloot ... en je hebt een bewezen verkoopsysteem nodig dat hierbij past

 • Je hebt veel kennis, maar je hebt behoefte aan duidelijkheid over hoe je dat verpakt in een digitaal aanbod dat een hoge prijs verdient en hoge resultaten oplevert voor jouw klanten

 • Je hebt geen idee hoe je een automatische funnel maakt, zodat je je cursussen / online programma's op de automatische piloot kunt verkopen

  Herken je jezelf? Dan is dit groepsprogramma PERFECT voor jou!

Karima

Ik heb in 3 maanden de investering eruit gehaald. Ook heb ik al mijn doelen die ik aan het begin had opgesteld, behaald in het programma van Peggy

 

Karima was net startende als Business Coach voor Muslima Makers. Als moeder, zelfstandig ondernemer met een eigen online winkel EN nu met haar nieuwe bezigheden als business coach, kon ze wel wat hulp gebruiken! Luister hiernaast wat Karima van het traject vond!

Bekijk haar Instagram profiel hier!

GET READY to receive monthly recurring payments

 

WAT JOU EEN BASISINKOMEN EN MEER VRIJHEID GEEFT

 

Ik help je bij het opzetten van een evergreen systeem (automatiseer inschrijvingen het hele jaar door) voor je online cursussen/programma's en we maken je hele bedrijf duurzaam en schaalbaar.

#Bestfeelingever als er een Stripe- of Mollie-pop-up binnenkomt met een nieuwe betaling terwijl je op het terras een cocktail drinkt.

PeggyLeenders13.JPG
DSC_0266.JPG

Zoek BUITEN je comfortzone om BETERE KANSEN te vinden

voor jouw bedrijf, en hiervoor moet je vaak zoeken waar niet veel mensen zijn. Dus kies die bestemming!

In dit programma, leer je:

 

HOE JE JOUW BEDRIJF STRUCTUREERT EN VEREENVOUDIGT, ZODAT JE GEMAKKELIJK KUNT BEGINNEN MET HET VERKOPEN VAN (EVERGREEN) PROGRAMMA'S / CURSUSSEN

 

 • Je hebt een kristalhelder stappenplan om een winstgevende online business op te bouwen.

 • Je programma's/cursussen verkoop je het hele jaar door, dus je ontvangt Stripe/Mollie-betalingspop-ups on. the. go!

 • Beheers bewezen strategieën om elk aanbod, tegen elke prijs, op elk moment en met volledige duidelijkheid te lanceren.

 • Ontwikkel en bewijs een aanbod die elke prijs waard is; en voel je volledig zeker om het te verkopen!

 • Jij kent alle Social Media geheimen om content te creëren die jouw social media organisch laat groeien vol met ideale klanten.

 • Perfect gepositioneerd als de go-to-expert in jouw niche, dien alleen de mensen waarmee jij WILT werken.

 • Je werkt alleen met geweldige klanten en zorgt voor een enorme transformatie voor je klanten door middel van een kernaanbod.

 • Bouw financiële vrijheid EN zekerheid op voor jezelf en jouw gezin met een bedrijf dat je CONTROLEERT en waar je van houdt!

  Ben je er klaar voor?

Business Expansion Suite

BESTAAT UIT 3 FASES

01

ATTRACT

Je zult jouw aanbod herzien en jezelf positioneren als een autoriteit in jouw niche om een community van ideale mensen op te bouwen die jou kennen, leuk vinden en vertrouwen - en van je willen kopen. De belangrijkste stap voor het fundament van jouw bedrijf is het opbouwen van jouw community van ideale klanten. ​

 

Wij bekijken jouw unieke aanbod. Jouw signature framework, jouw systemen of bewezen methode waarmee je de problemen van jouw ideale klant oplost.

 

Met pre-sale en iteratieve lanceringsstrategieën begrijp je hoe je een volledige reeks producten kunt maken en tegen elke prijs en op elk moment kunt verkopen. Van live coachingprogramma's tot cursussen, de resultaten, functies, voordelen en alles daartussenin spelen een rol bij het verkopen van jouw programma's. Je leert snel de ins en outs van het ontwikkelen van een aanbodsuite die je ideale klant WIL en NODIG HEEFT, en hoe je deze het beste kunt positioneren.

02

STRUCTURE

Hoe verkoop je jouw programma en online cursussen? Om je online business te laten groeien en je verkopen te verhogen, heb je nodig: bereik (traffic), een bewezen systeem en resultaten.

Je leert het creëren van magnetische content, organische Instagram-groeistrategieën, conversie-copywriting, outreach-strategie en ideale klant communicatie onder de knie te krijgen om een sterke zakelijke basis op te bouwen.

Je laat je niet meer overweldigen door last minute te posten, maar je hebt een sterke (lancerings)strategie en planning voor je content en doelen.

Je leert de beste systemen, tools en programma's (van het instellen van terugkerende betalingen, aanvraagformulieren, Calendly, je verkoopfunnel, het bijhouden van verkoopstatistieken en nog veel meer) om alles meteen te implementeren, zodat je je bedrijf elke dag met plezier kunt runnen en kunt opschalen.

03

CONVERT

Je hebt je publiek opgewarmd en een geweldige programmasuite gebouwd.

 

Je bent klaar om je volgers om te zetten in klanten.

 

Je leert direct verkopen (DM), met een lancering, of evergreen via social media met alle aanwezige tools! Van verkopen op IG stories, met video, en high tickets sluiten tijdens verkoopgesprekken.

 

Bezwaren zijn geen probleem als je weet hoe je door verkoopgesprekken moet navigeren. Leer hoe je over jouw diensten kunt praten op een manier die jouw potentiële klanten ertoe aanzet te vragen HOE ze je zo snel mogelijk kunnen betalen en kunnen beginnen.

 

Je nieuwe aanbod en bedrijf zorgen voor vrijheid en een maandelijks terugkerend basisinkomen. Je gaat van slechts 1:1 naar 1:veel.

IMG_0700.JPG

Wat krijg je allemaal als je instapt?

ARE YOU READY FOR TAKE-OFF WITH YOUR BUSINESS? CLAIM JE TICKET!

STAP 1
SCHAF EEN PRE-SEAT TICKET AAN


Je kunt nu een pre-seat ticket aanschaffen met € 100 Euro korting. Hierdoor verzeker jij jezelf van een plek. De pre-seat korting en exclusieve bonussen zijn geldig tot 23 augustus. Bij het openen van de winkelwagen betaal je alleen het openstaande bedrag van het door jou gekozen ticket. Je ontvangt een code voor € 250,- korting op je uiteindelijke ticket.

Je betaald dus eenmalig een aanbetaling van € 150*,- ipv € 250,- en je ontvangt onderstaande toffe bonussen.
GEBRUIK CODE: EARLYBIRD100
*Het fijne is, ik woon in Singapore, dus de BTW wordt verlegd. Die hoef je dus niet te betalen. Scheelt weer 21% ;).

EARLY BIRD PRE-SEAT- EXCLUSIEVE BONUS
SOCIAL MEDIA ADVERTEREN

Genereer leads en vergroot Je bekendheid met advertenties op FB en IG.

 • Je ontvangt toegang tot de social ads module met hierin video's die jou leren HOE je goede en winstgevende advertenties opzet om zo jouw top-of-funnel te vullen met extra leads.

 

 • Leer welke afbeeldingen, plaatsingen en doelgroepen het beste werken en hoe je dit kunt testen en implementeren.

 

 • Ontdek hoe je social ads kunt gebruiken in elke fase van jouw productsuite zodat je jouw e-maillijst kunt opbouwen of jouw masterclass vol kunt laten stromen.

 

 • Ontvang kant-en-klare templates voor jouw advertenties

BonusFBads.png

EARLY BIRD PRE-SEAT
EXCLUSIEVE BONUS

BUSINESS EXPANSION SUITE

Als tegenprestatie ontvang je deze hardcopy SUITE PORTFOLIO-map. Hier kun je al jouw opdrachten / notities en zakelijke dingen in sorteren. 

De mappen worden in september gedrukt en verstuurd, dus je zult hem begin oktober in huis hebben!

BES - Suite Portfolio.png
BES - Suite Portfolio2.png

STAP 2
KIES JOUW TICKET OP 24 t/m 31 AUGUSTUS

*Het fijne is, ik woon in Singapore, dus de BTW wordt verlegd. Die hoef je dus niet te betalen (voor te schieten). Scheelt weer 21% ;).
Volgende ronde gaat de prijs omhoog met € 500,- voor alle tickets.

ECONOMY CLASS TICKET
BUSINESS EXPANSION SUITE

4.png

Met een Economy Class ticket krijg je toegang tot:

 

 • Online cursus + materialen

 • 3 maanden lang wekelijkse groep-coaching sessies

 • Expert Masterclasses

 • de Business Lounge Community

 • Jouw mini mastermind groep met gelijkgestemde ondernemers

INVESTERING NA

PRE-SEAT TICKET

met EARLYBIRD korting:


Termijn 1 € 165 +

 

3 x 415 Euro 

of in 1x


1400

(Euro, 0% btw*, verlegd)


ipv.1500

BUSINESS CLASS TICKET
BUSINESS EXPANSION SUITE

3.png

Met een Business Class ticket krijg je toegang tot:

 

 • Online cursus + materialen

 • 3 x 1:1 coaching sessies (1 per maand)

 • 3 maanden lang wekelijkse groep-coaching sessies

 • Expert Masterclasses

 • de Business Lounge Community

 • Jouw mini mastermind groep met gelijkgestemde ondernemers

INVESTERING NA

PRE-SEAT TICKET

met EARLYBIRD korting:


Termijn 1 € 235 +

 

4 x 485 Euro 

of in 1x


2100

(Euro, 0% btw*, verlegd)


ipv.2200

FIRST CLASS
TICKET

BUSINESS EXPANSION SUITE

2.png

Met een First Class ticket krijg je toegang tot:

 

 • Online cursus + materialen

 • 6 x 1:1 coaching sessies (2 per maand)

 • 3 maanden lang wekelijkse groep-coaching sessies

 • Expert Masterclasses

 • de Business Lounge Community

 • Jouw mini mastermind groep met gelijkgestemde ondernemers

INVESTERING NA

PRE-SEAT TICKET

met EARLYBIRD korting:


Termijn 1 € 340 +

 

5 x 590 Euro 

of in 1x


3100

(Euro, 0% btw*, verlegd)


ipv.3200

STAP 3 - BONUSSEN
JE ONTVANGT OOK DEZE GAVE BONUSSEN!

4.png

MINI MASTERMIND

BOARD OF CEOs

Gelijkgestemde ondernemers op jouw business niveau om mee te sparren. 

Als deelnemer van BES ga ik (als je dit wilt) jou onderverdelen in groepjes ondernemers. Jouw eigen board of CEO's. In deze groepen houden jullie elkaar accountable en kun je samen sparren en netwerken. Je kunt elke week/ maand samenkomen. Zie het als jouw mini Mastermind.

Je ontvangt jouw eigen Mastermind Board of CEOs draaiboek met hierin verschillende opdrachten die je maandelijks samen kunt uitvoeren en regels omtrent de board of CEOs. 

Business-lounge.png

BUSINESS LOUNGE

COMMUNITY

Ga samenwerken met andere ondernemers, sparren EN stel al jouw vragen in de Business Lounge Community.

 

Dit is een online besloten groep waarin je toegang hebt gedurende het traject. 

Je kunt hier al je vragen stellen, netwerken + je ontvangt binnen deze groep allemaal extra's.

 

Al met al PRICELESS.

3.png

MAILBLUE ACADEMY

E- MAIL AUTOMATION

Ben jij er klaar voor om al jouw e-mail en funnels te automatiseren?

Ik ben samen met MailBlue om de tafel gaan zitten en we hebben een super vette extra bonus voor jullie samengesteld! Je ontvangt namelijk een JAAR lang gratis MailBlue + toegang tot de MailBlue Academy voor alle 3 de niveaus (beginner, intermediate en advanced)

YOUR PAY IN FULL- BONUS
GA JIJ VOOR DE APPELSAP OF TOCH DE CHAMPAGNE?

Als je besluit om het volledige bedrag in 1x te betalen, krijg je de mogelijkheid om elke maand één onderdeel van je huiswerk in te leveren, voor feedback. Dit kan je landings- of verkooppagina zijn, content, copy, nieuwsbrief, sales e-mail, etc.

Ik zal er naar kijken en ervoor zorgen dat je alle feedback krijgt die nodig is om iets indrukwekkends en magnetisch te creëren.

JOUW ITINERARY
BEPAAL JOUW DOELEN EN BESTEMMINGEN MET JOUW ROUTEBESCHRIJVING

BES -Logo.png
IMG_0711.JPG

MEET THE CO-PILOTS | 
EXPERT MASTERCLASSES

Ik nodig co-piloten uit die je masterclasses geven over hun expertises!

GET AN INVITE INTO THE COCKPIT | HOT SEAT COACHING
Om de week doe ik een extra sessie waarin ik hot seat coaching doe. Ik geef feedback op jouw vragen of werk on the spot.

BES -Logo.png
PeggyBranding34.jpg
BES -Logo.png
BES- FLIGHT TICKETS-Icon.png

GET READY FOR TAKE-OFF!
Je ontvangt het online welkomstpakket + (veiligheids)instructies ;)

GET YOUR ONBOARD ENTERTAINMENT
Krijg toegang tot de video cursus + alle andere materialen

BES -Logo.png
Schermafbeelding 2022-06-10 om 13.21.13.png
BES -Logo.png
PeggyLeenders31.jpg

GET TO KNOW THE PASSENGERS | GROEP COACHING SESSIES
We hebben 1 wekelijkse groep coaching sessie voor een duur van 3 maanden, zodat je al je vragen kunt stellen. Per week geef ik les over een bepaald onderwerp.

IMG_0711.JPG

Ben je klaar om je bedrijf een kickstart te geven, nieuwe bestemmingen te verkennen en nieuwe hoogten te bereiken?
HET ZOU ZONDE ZIJN ALS JE JE VLUCHT MIST ;).

Je wilt CONSISTENTE geld injecties,
EN JE BENT BEREIDT ALLES HIER VOOR TE DOEN OM DIT TE BEREIKEN

IMG_3744.jpg
IMG_3743.jpg
IMG_2105.jpg
IMG_1314.jpg
IMG_1843.jpg
IMG_2435 2.jpg
EFE38146-DBBC-4A13-8772-0EB0D0C451F3 2.JPG
C79804AA-EC85-40BF-9206-47478A442A11.jpg
IMG_1232.jpg
IMG_1222.jpg

Diana

Binnen 3 weken 8 nieuwe klanten voor de nieuwe prijs voor haar 1:1 coaching traject.

 

Diana is eigenaresse van Strong Woman Academy. Ze brengt vrouwen met een high achievers mentaliteit in hun fysieke en mentale kracht. Naast 1:1 coaching geeft ze ook trainingen, retreats, masterclasses en staat ze vaak voor groepen. 

Bekijk haar Instagram profiel hier!

Plan jouw gratis strategie call
 

VOOR WIE IS DIT GESCHIKT?

Ben jij een coach, consultant, online cursusmaker of online dienstverlener en weet je dat je nog niet het maximale uit je online business/aanbod en social media haalt en weet je dat je nog veel meer klanten kunt helpen!

WAT BESPREKEN WE TIJDENS DIT GESPREK?

Tijdens dit gesprek gaan we samen kijken tegen welke problemen je op dit moment aanloopt binnen jouw bedrijf. Op basis van deze hiervan ga ik kijken of het programma voor jou geschikt is. Dus welke strategieën zijn van toepassing op jouw bedrijf? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat je meer ideale klanten aantrekt, je bedrijf kunt versimpelen en automatiseren zodat je jouw omzet kan verhogen.

Ook kijken we naar je doelen en wat je zo snel mogelijk wilt bereiken. We kijken of jouw visie en bedrijf passen bij het programma en natuurlijk of er een match is.

Dan doe ik je een aanbod om deel te nemen aan mijn programma en samen jouw bedrijf een kickstart te geven. Dit gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend.

Plan een gratis en vrijblijvend verkenningsgesprek met mij in!

LET OP: Deze infosessie is niet geschikt voor MLM's & offline bedrijven.