PEGGYLEENDERS.NL

Email: info@peggyleenders.nl
 
OFFERTE AANVRAGEN
Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Stuur mij een bericht via het contact-formulier hiernaast. Of neem contact met mij op via bovenstaande gegevens.
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Facebook Icon
 • Black Twitter Icon
 • Black Instagram Icon

NEEM CONTACT OP

VOLG MIJ OP FB 

© 2020 BY PEGGYLEENDERS.NL | KVK: 50987100 | ALGEMENE VOORWAARDEN | AVG

15 Feb 2020

Als ondernemer kun je geen optimale marketing meer doen zonder goede branding. Branding is veel meer dan een logo. Het omvat alles wat je doet en beweert te zijn als bedrijf, zelfs als je bedrijf alleen over jou gaat.  Maak daarom meteen een goede start!

Herken jij je hierin:

 1. Je hebt niet één uniform uiterlijk wat je te allen tijde herkenbaar maakt.

 2. Je weet niet goed hoe je jouw merk op laat vallen tussen alle (al groot) gevestigde bedrijven.

 3. Je groeit niet op Social Media en weet niet precies wat je online moet delen.

 4. Je hebt moeite met een duidelijke boodschap afgeven aan je (potentiële) klanten.

 5. Je weet niet hoe je de loyaliteit van je klanten wint.

 6. Je weet niet hoe je jouw Return on Investment kan meten via Social Media.

Ben jij momenteel bezig om jouw merk online zichtbaar te maken? Ik heb een E-book geschreven waarin ik een aantal handige tips deel, om jouw (personal) brand ijzersterk online neer te zetten. Tegenwoordig gaat het niet zomaar meer over...

14 Feb 2020

Even wat vrijdag motivatie! ✨Toe aan een succesvol jaar?! Begin dan met het opstellen van jouw doelen en successen en visualiseer dit! 

Één ding wat succesvolle mensen overeenkomt: ze weten precies wat ze willen bereiken. 

Dus, geloof erin, zie het voor je en voel het gebeuren. Bedenk hoe jij dit jaar voor je ziet en wat jouw doel is voor het einde van het jaar.

Weten wat jij wilt, is het belangrijkste aspect van jouw bedrijf. Als je niet weet wat je wilt bereiken ben je een stuurloos schip zonder eindbestemming. 

Bedenk jouw ideeën, doelen en visies en schrijf ze op!

Ben jij klaar om een mega start te maken met jouw bedrijf? 

Ik heb een handleiding en werkboek ontwikkeld met tips, tricks en vragen wat jou gaat helpen het beste uit jezelf naar boven te halen en te werken naar de doelen die voor jou 2020 een succesvol jaar gaan maken! 

Dit 39 pagina tellend business succes werkboek (pdf) helpt jou:

 • Jouw zakelijke en persoonlijke visie duidelijk op te stellen.

 • Succesvol te denke...

13 Feb 2020

Plan jouw dag de avond ervoor

Deze gewoonte van vijf minuten is de sleutel voor enorme productiviteit. Neem aan het einde van de dag een paar minuten om de belangrijkste dingen op te schrijven die jij morgen moet doen. Kijk gewoon naar jouw agenda, schrijf op wat je morgen gedaan wilt hebben.

Dit lijkt eenvoudig, maar het bespaart je een hoop tijd in de ochtend. Je weet al waar je mee gaat beginnen en je verspilt die kostbare uren niet. Want in de ochtend ben je fris en is je mind ook nog fris. Kies dit moment daarom om jouw belangrijkste taken van deze dag op te pakken.

Elimineer afleidingen

Studies tonen aan dat de meeste mensen niet een volledige dag van acht uur werken. In feite zijn velen van ons slechts twee uur per dag productief. Weinig he ;). Twee! Dat maakt de andere zes uur gevuld met afleidingen zoals sociale media, e-mail en YouTube video’s en wellicht kies je er ook liever voor om even tussendoor de was te doen als je thuis werkt ;). 

Om te stoppen met je slechte werkgewoonten...

11 Feb 2020

Waarom moderne marketing DE manier is om jouw klanten aan je te binden. 

Je hebt een product of dienst en wilt natuurlijk graag dat klanten dit bij jou afnemen. Er is sowieso een ideale klant die graag jouw product of dienst wil hebben. Maar hoe kom jij aan die ideale klant en hoe vindt deze klant jou?

Nu denk je natuurlijk; marketing. Maar wat het verschil maakt is de manier hoe jij marketing doet.

De klant moet jou niet vinden, nee, jij moet de klant vinden. 

Hoe doe je dit dan? In deze blogpost ga ik jou uitleggen welke stappen je moet volgen om moderne marketing in te zetten voor jouw bedrijf en voornamelijk waar je rekening mee moet houden zodat dit je ook daadwerkelijk klanten oplevert. 

Moderne marketing is gebaseerd op een aantal fundamenten. Zonder deze fundamenten, staat jouw marketing niet stevig en is het dus niet effectief. 

Het eerste belangrijke fundament is: geven. 

Geef jouw potentiele klant waarde. Dit kan in de vorm van een gratis Webinar, E-book, of blogpost. Op deze mani...

Please reload