BE (1640 × 724 px).png
Peggy Leenders - Passive income Academy

Ben jij klaar om maandelijks terugkerende betalingen te ontvangen?

MET JOUW ONLINE DIENSTEN, PROGRAMMA'S & CURSUSSEN

 

Business Expansion. Suite is een 12 maanden groepsprogramma waarin we samen aan de slag gaan om jouw heldere businessmodel uit te bouwen tot een ground breaking framework waarmee jij maandelijks een terugkerend basis inkomen creëert, impact maakt op jouw klanten en ze geweldige transformaties bezorgt.

 

Want jij onderneemt niet langer vanuit onzekerheid, stress en ‘moeten’. Maar jij onderneemt vanuit een plaats van rust, structuur en een duidelijke visie. Wat resulteert in concrete resultaten, die bijdragen aan jouw langere termijn plan en hogere omzetten.

BES -Logo.png

INTRODUCING MIJN SIGNATURE JAARPROGRAMMA
BUSINESS EXPANSION SUITE 2.0

Als je niet weet waar je moet starten met het opzetten van je online business, of als je je gefrustreerd voelt elke keer dat je tijd inruilt voor geld, 24/7 druk bezig bent om nieuwe klanten aan boord te krijgen, en geen tijd meer hebt om AAN je bedrijf te werken...

DAN IS HET TIJD OM JOUW PROCESSEN TE VEREENVOUDIGEN, TE AUTOMATISEREN EN EEN BEDRIJF OP TE ZETTEN DIE VOOR JOU WERKT! 

 

Ik ga je helpen met het opzetten van jouw algehele online business strategie, een die jouw marketing, omzet, aanbod en activiteiten volledig verenigt tot een goed lopend gestroomlijnd online bedrijf.

BES - Workshop.gif
IMG_7691.JPG

WAAROM jouw bedrijf niet groeit,
ondanks alles wat je er voor doet...

Na jaren in de wereld van marketing en communicatie te hebben doorgebracht, leerde ik al snel dat de meeste mensen gefocust zijn op de VERKEERDE problemen om hun bedrijf te laten groeien en consistent klanten aan te trekken.

 

Let op, want dit is een van de belangrijkste (en fundamentele dingen) die je ooit in je bedrijf zult leren en als je het nu niet meteen gaat veranderen, kan het je veel tijd, geld en frustratie kosten.

 

Het probleem is dat jij geen duidelijke structuur, strategieën EN plan hebt binnen jouw bedrijf. En hoe zit dat dan met alle strategieën die je eerder hebt geprobeerd? Als je probeert om de strategieën van ANDEREN voor jouw bedrijf te laten werken, kan dit tot op zekere hoogte werken.

 

Maar.. die oplossingen hadden als doel om je beter te laten jongleren met alle ‘taken’. Niet om eerst 'deze taken’ op te lossen en erachter te komen of je ze wel of niet wilt behouden.

 

Productiviteitshacks uitproberen, een groter publiek proberen te krijgen om de verkoop te stimuleren, programma’s, cursussen en advies aanschaffen vanuit verschillende hoeken van het internet... Die oplossingen leggen allemaal TIJDELIJK een pleister over jouw probleem, in plaats van het ECHTE probleem op te lossen.

 

Maar er is één reden waarom, ongeacht al die oplossingen... geen enkele strategie hoe dan ook gewerkt zou hebben. Nieuwsgierig waarom?

 

Je hebt jezelf gepositioneerd als een ‘Opportunity (kansen)-ondernemer’.

 

Wat bedoel ik dan met ‘Opportunity-ondernemer? Dit is iemand die deze mentaliteit heeft: "Zij moeten iets weten wat ik niet weet" = zoekt een kans om meer te leren.

 

Nu is er niks mis met meer leren, als je dat niet had gedaan, zou je je bedrijf niet zijn begonnen of je als persoon niet zijn blijven ontwikkelen. Hele belangrijke dingen.

 

Je zit in deze situatie omdat je opportunistisch bent. Opportunistisch zijn is een goede eigenschap. Het heeft je gebracht waar je nu bent. Wat betekent dat het niet je potentieel is, dat je ervan weerhoudt om te slagen. Het zijn het gedrag en de symptomen van die overtuiging die je grote visie (the BIG picture) hebben geblokkeerd.

 

De overtuiging dat je door MOET gaan, MEER moet leren om goed genoeg te zijn om een succesvol bedrijf te hebben. Herkenbaar?

Om jouw online business te laten groeien en structureren en om consistent nieuwe klanten aan te trekken, moet je een sterke basis van marketing & communicatie beheersen...

MAAR ER IS EEN PROBLEEM...

Je ruilt tijd

in voor geld

Je bereikt je inkomensplafond omdat je niet meer tijd hebt om meer klanten te helpen. Dit beperkt je van het verdienen van meer geld en brand je op, omdat elke 'vrije' seconde die je hebt naar je bedrijf gaat.

Je bent de hele tijd bezig met verkopen

Elk vrij uur dat je niet met klanten werkt, doe je al dat zwaarbevochten conversiewerk.

Deze cyclus van het handmatig creëren, verkopen en koesteren van je publiek zorgt ervoor dat je het creëren van content 'haat'. Je hebt geen tijd om je te concentreren op de groei, ontwikkeling en uitbreiding van jouw bedrijf, omdat je HEEL. DE. TIJD. content aan het produceren bent.

Je implementeert andermans 

strategieën

Je legt alle puzzelstukjes met gratis informatie op het internet bij elkaar en probeert de strategieën van ANDEREN voor jouw bedrijf te laten werken.

Het kan tot op zekere hoogte werken, maar er is een verschil tussen het laten werken en weten wat echt werkt. Bijv. worstelen of het leven leiden dat je wilt.

Je investeert tijd en energie in teveel dingen

Je denkt dat je alle info moet consumeren van andere ‘experts’ zodat je genoeg weet om ook bepaalde resultaten te behalen. Je pakt elke kans en je investeert je helemaal arm! Je bent met 10 verschillende dingen bezig om maar snel geld te verdienen waardoor niks je volledige aandacht krijgt. 

Je gaat opzoek naar quick wins, je gaat je richten op dingen die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt om maar verschillende manieren en opties te hebben om snel geld te verdienen.

 

Je raakt overweldigd en gestresst, want niks werkt.

Je trekt jezelf in twijfel...

De periodes zonder groei of vooruitgang stoppen je momentum en je vraagt je uiteindelijk af waarom je een bedrijf bent begonnen, wat al snel verandert in een gevoel van hopeloosheid en stress.

Je blijft vastzitten in het hamster-wiel van gedachtes als; ik ben niet goed genoeg, mijn ideeën zijn niet uniek, je blijft jezelf continu vergelijken met andere ondernemers, waardoor je verlamd raakt en onzeker wordt.

Je communiceert verkeerd...

Je werkt je kapot, besteedt uren, dagen en weken om mensen te overtuigen van het kopen van je aanbod. Bezwaar na bezwaar. Je wordt het zat om steeds de waarde van je aanbod uit te leggen.

 

HET. IS. HET. WAARD.

 

Waarom zien mensen dat niet?

IMG_7588 2.JPG

Zwaai vaarwel naar jouw ineffectieve bedrijfsmodel...

Het kernprobleem is dat jij momenteel geen concreet businessmodel hebt, een model dat de hele ervaring van het runnen van een succesvol online business omvat. Een die jouw marketing, omzet, aanbod en activiteiten volledig verenigt tot een goed lopend gestroomlijnt bedrijf. Een bedrijf dat een stabiel inkomen creëert in een steeds veranderende markt (en wereld). Een die van jou een impact volle leider maakt die zijn unieke visie onmisbaar nastreeft.

 

Een onduidelijk en ineffectief businessmodel zorgt ervoor dat je het gevoel hebt vast te zitten in je eigen bedrijf en je blijft raden wat je volgende stap zal zijn... Je probeert 10 verschillende 'manieren' om op korte termijn geld te verdienen. Hierdoor voel je je verward over welke platformen, strategieën en structuur je moet gebruiken voor je bedrijf...niks werkt, want niks krijgt jouw volledige aandacht.

 

Je bent in de war over welke marketingtechnieken WEL werken, omdat de technieken die je hebt geprobeerd ingewikkeld zijn of niet authentiek aanvoelen...

Je bent in de war omdat je content niet lijkt te werken...

Je hebt het gevoel dat je de hele tijd moet verkopen.. mensen overtuigen omdat ze je veel bezwaren geven... Je hebt geen idee hoe je je kunt onderscheiden van de massa en dit zet je aan het twijfelen aan jezelf en wat je te bieden hebt.

 

Maar je WEET dat je mensen KAN helpen met je GENIOUS. Je hebt een missie. Je wilt het gevoel hebben dat je erbij hoort...

 

Laat mij je helpen... Laat me je een duidelijke richting, begeleiding en doelen geven.

 

We gaan jouw business plan optimaliseren, versimpelen en automatiseren. Je creëert een KERN aanbod, met een duidelijk winst plan. Je content en communicatie worden magnetisch, waardoor jij in een duidelijke boodschap communiceert naar jouw ideale klant, zodat jij deze makkelijk kunt onboarden.

1.png
2.png

GET ON BOARD:

Business Expansion Suite

 

LET'S TAKE YOU TO NEW HEIGHTS

Breid je aanbodsuite uit

Wij gaan een KERN aanbod en productsuite ontwikkelen met een duidelijk lange termijn winstplan. Een duidelijk business plan. Geen quick wins die uiteindelijk niks opleveren. Naast jouw high ticket of service, is er een 'passief' aanbod dat je het hele jaar door kunt verkopen. Je verkoopt 1:veel.

Je krijgt duidelijkheid, structuur, een helder toekomstplan waar jij 100% aandacht op kan vestigen, wat ECHT werkt waarvan je de resultaten zult gaan zien.

Jouw content wordt magnetisch

We gaan jouw social media content optimaliseren. Jouw content en communicatie wordt magnetisch voor je ideale klant, zodat jouw inbox overstroomt met verzoeken en betalende klanten.

We creëren een plan om extra bereik te genereren, zodat jij gezien wordt door jouw ideale publiek. Op het social media kanaal dat bij jou past en op een manier die past bij jouw authentieke zelf. Of dit nu een LIVE masterclass is of bijvoorbeeld een podcast.

Automatiseren en versimpelen

We optimaliseren jouw verkoopproces, implementeren automatische systemen & ontwikkelen opschalingstechnieken. Je leven is in één klap een stuk relaxter.

 

Je onderneemt niet langer vanuit onzekerheid, stress en ‘moeten’. Maar jij onderneemt vanuit een plaats van rust, structuur en een duidelijke visie. Wat resulteert in concrete resultaten, die bijdragen aan jouw langere termijn plan.


Ben jij klaar voor je nieuwe toekomst?

De strategieën zorgen voor
GROTE TRANSFORMATIES

Schermafbeelding 2022-10-26 om 21.52.00.png
IMG_0714.JPG

Is dit programma voor jou geschikt?

 • Je bent een (beginnend) online dienstverlener, cursusmaker of coach/consultant en je hebt moeite om een stabiel terugkerend inkomen te bereiken

 • Momenteel probeer je allerlei strategieën maar niks lijkt te werken.

 • Je hebt het idee dat je alleen maar AAN je bedrijf werkt in plaats van IN je bedrijf

 • Je hebt niet de autoriteit of invloed die je verdient - je inhoud is onzichtbaar in plaats van dat het klanten aantrekt

 • Je bent goed in wat je doet...maar je weet niet hoe je je kennis moet verpakken in een digitaal aanbod waar mensen een hoge prijs voor willen betalen

 • Je hebt de exacte stappen nodig om sociale media te gebruiken om leads te genereren en converteren op de automatische piloot ... en je hebt een bewezen verkoopsysteem nodig dat hierbij past

 • Je hebt veel kennis, maar je hebt behoefte aan duidelijkheid over hoe je dat verpakt in een digitaal aanbod dat een hoge prijs verdient en hoge resultaten oplevert voor jouw klanten

 • Je hebt geen idee hoe je een automatische funnel maakt, zodat je je cursussen / online programma's op de automatische piloot kunt verkopen

  Herken je jezelf? Dan is dit groepsprogramma PERFECT voor jou!

Karima

Ik heb in 3 maanden de investering eruit gehaald. Ook heb ik al mijn doelen die ik aan het begin had opgesteld, behaald in het programma van Peggy

 

Karima was net startende als Business Coach voor Muslima Makers. Als moeder, zelfstandig ondernemer met een eigen online winkel EN nu met haar nieuwe bezigheden als business coach, kon ze wel wat hulp gebruiken! Luister hiernaast wat Karima van het traject vond!

Bekijk haar Instagram profiel hier!

IMG_1283.jpg
IMG_1279.jpg
IMG_1285.jpg
IMG_1280.jpg
IMG_1282.jpg
IMG_1284.jpg
IMG_1387.jpg
IMG_1281.jpg
IMG_1404.jpg

GET READY to receive monthly recurring payments

 

WAT JOU EEN BASISINKOMEN EN MEER VRIJHEID GEEFT

 

Ik help je bij het opzetten van een evergreen systeem (automatiseer inschrijvingen het hele jaar door) voor je online cursussen, diensten en/of programma's en we maken je hele bedrijf duurzaam en schaalbaar.

#Bestfeelingever als er een Stripe- of Mollie-pop-up binnenkomt met een nieuwe betaling terwijl je op het terras een cocktail drinkt.

PeggyLeenders13.JPG
DSC_0266.JPG

In dit programma, leer je:

 

HOE JE DE BASIS VAN JOUW BEDRIJF LEGT, STRUCTUREERT EN VEREENVOUDIGT, ZODAT JE GEMAKKELIJK KUNT BEGINNEN MET HET VERKOPEN VAN PROGRAMMA'S, CURSUSSEN EN DIENSTEN, HET HELE JAAR DOOR

 

 • Je hebt een kristalhelder stappenplan om een winstgevende online business op te bouwen.

 • Je programma's/cursussen verkoop je het hele jaar door, dus je ontvangt Stripe/Mollie-betalingspop-ups on. the. go!

 • Beheers bewezen strategieën om elk aanbod, tegen elke prijs, op elk moment en met volledige duidelijkheid te lanceren.

 • Ontwikkel en bewijs een aanbod die elke prijs waard is; en voel je volledig zeker om het te verkopen!

 • Jij kent alle Social Media geheimen om content te creëren die jouw social media organisch laat groeien vol met ideale klanten.

 • Perfect gepositioneerd als de go-to-expert in jouw niche, dien alleen de mensen waarmee jij WILT werken.

 • Je werkt alleen met geweldige klanten en zorgt voor een enorme transformatie voor je klanten door middel van een kernaanbod.

 • Bouw financiële vrijheid EN zekerheid op voor jezelf en jouw gezin met een bedrijf dat je CONTROLEERT en waar je van houdt!

  Ben je er klaar voor?

Business Expansion Suite

BESTAAT UIT 3 FASES

01

ATTRACT

Je zult jouw aanbod neerzetten of herzien en jezelf positioneren als een autoriteit in jouw niche om een community van ideale mensen op te bouwen die jou kennen, leuk vinden en vertrouwen - en van je willen kopen. De belangrijkste stap voor het fundament van jouw bedrijf is het opbouwen van jouw community van ideale klanten. ​

 

Wij bekijken jouw unieke aanbod. Jouw signature framework, jouw systemen of bewezen methode waarmee je de problemen van jouw ideale klant oplost.

 

Met pre-sale en iteratieve lanceringsstrategieën begrijp je hoe je een volledige reeks producten kunt maken en tegen elke prijs en op elk moment kunt verkopen. Van live coachingprogramma's tot cursussen, de resultaten, functies, voordelen en alles daartussenin spelen een rol bij het verkopen van jouw programma's. Je leert snel de ins en outs van het ontwikkelen van een aanbodsuite die je ideale klant WIL en NODIG HEEFT, en hoe je deze het beste kunt positioneren.

02

STRUCTURE

Hoe verkoop je jouw programma en online cursussen? Om je online business te laten groeien en je verkopen te verhogen, heb je nodig: bereik (traffic), een bewezen systeem en resultaten.

Je leert het creëren van magnetische content, organische Instagram-groeistrategieën, conversie-copywriting, outreach-strategie en ideale klant communicatie onder de knie te krijgen om een sterke zakelijke basis op te bouwen.

Je laat je niet meer overweldigen door last minute te posten, maar je hebt een sterke (lancerings)strategie en planning voor je content en doelen.

Je leert de beste systemen, tools en programma's (van het instellen van terugkerende betalingen, aanvraagformulieren, Calendly, je verkoopfunnel, het bijhouden van verkoopstatistieken en nog veel meer) om alles meteen te implementeren, zodat je je bedrijf elke dag met plezier kunt runnen en kunt opschalen.

03

CONVERT

Je hebt je publiek opgewarmd en een geweldige programmasuite gebouwd.

 

Je bent klaar om je volgers om te zetten in klanten.

 

Je leert direct verkopen (DM), met een lancering, of evergreen via social media met alle aanwezige tools! Van verkopen op IG stories, met video, en high tickets sluiten tijdens verkoopgesprekken.

 

Bezwaren zijn geen probleem als je weet hoe je door verkoopgesprekken moet navigeren. Leer hoe je over jouw diensten kunt praten op een manier die jouw potentiële klanten ertoe aanzet te vragen HOE ze je zo snel mogelijk kunnen betalen en kunnen beginnen.

 

Je nieuwe aanbod en bedrijf zorgen voor vrijheid en een maandelijks terugkerend basisinkomen. Je gaat van slechts 1:1 naar 1:veel.

IMG_0700.JPG

Wat krijg je allemaal als je deelneemt?

ARE YOU READY FOR TAKE-OFF WITH YOUR BUSINESS? CLAIM JE TICKET!

STAP 1
KIES JOUW TICKET

*Het fijne is, ik woon in Singapore, dus de BTW wordt verlegd. Die hoef je dus niet te betalen (voor te schieten). Scheelt weer 21% ;).

12 maanden lang
toegang tot de wekelijkse* groep coaching calls

WEKELIJKSE Q&A EN HOTSEAT COACHING - PICK MY BRAIN

 • We hebben 1 wekelijkse groep coaching sessie voor een duur van 12 maanden, zodat je al je vragen kunt stellen. Dit betekent dat ik niet werk met een onderwerp per sessie (behalve de masterclasses). Dit zodat jij niet de druk voelt om perse bij elk gesprek aanwezig te moeten zijn, en je dus op jouw 'terms' deel kunt nemen aan het programma. Je neemt deel aan calls wanneer je hier behoefte aan hebt en vragen hebt, in plaats van dat ik jou forceer deel te nemen in een gesprek over een onderwerp waar je wellicht nog niet aan toe bent.
   

 • Ik organiseer regelmatig LIVE workshops of nodig gast experts uit om over hun expertise te spreken.
   

 • De strategieën die je gaat leren zijn over de jaren getest en geoptimaliseerd. Naast het feit dat iedereen anders is EN anders doet ondernemen, heb ik verschillende strategieën waarbij je 100% jezelf kunt zijn als het aankomt op een publiek online opbouwen (zichtbaarheid).
   

 • Je ontvangt NU NOG toegang voor de laagste prijs ooit.
   

*Uitgezonderd mijn vakantie periode

Online Academy
TRAININGEN VOOR VOLLEDIGE STRATEGIE BEHEERSING

3.png

 • Je ontvangt lifetime toegang tot de online academy. Een volledige ervaring van het creëren van jouw eigen succesvolle online bedrijf; bekijk het in een gesloten omgeving, waar je levenslang toegang krijgt tot de totale omvang van mijn expertise, zodat jij dit op je eigen snelheid, kunt implementeren in je bedrijf.
   

 • Elke les is zo gestructureerd dat ideeën kunnen worden omgezet in implementatie. Je blijft niet achter met een stapel aantekeningen, je heb iets concreets dat je bedrijf vooruit kan helpen.
   

 • Ook zullen er masterclasses plaats vinden met experts die extra uitleg zullen geven over een bepaald onderwerp.

Plug&Play templates
VOORBEELDEN, SPREADSHEETS, TEMPLATES ETC.

swipefiles.png

 • De strategieën worden allemaal ondersteund door voorbeelden, kant-en-klare templates, e-mail funnel copy en nog veel meer.
   

 • Je hebt toegang tot werkboeken en vragenlijsten. Alles zit strategisch in elkaar, zodat jij het direct kunt toepassen en implementeren.
   

 • Alles staat klaar voor een optimale social media strategie inclusief kant-en-klare templates en teksten

INVESTERING
KIES HET BETAALPLAN WAT BIJ JOU EN JE FINANCIËLE SITUATIE PAST

 

BONUSSEN
JE ONTVANGT OOK DEZE GAVE BONUSSEN!

PeggyBranding57.jpg

SOCIAL ADVERTEREN

LEADS GENEREREN

Genereer leads en vergroot Je bekendheid met advertenties op FB en IG.

 • Je ontvangt toegang tot de social ads module met hierin video's die jou leren HOE je goede en winstgevende advertenties opzet om zo jouw top-of-funnel te vullen met extra leads.

 • Leer welke afbeeldingen, plaatsingen en doelgroepen het beste werken en hoe je dit kunt testen en implementeren.

 • Ontdek hoe je social ads kunt gebruiken in elke fase van jouw productsuite zodat je jouw e-maillijst kunt opbouwen of jouw masterclass vol kunt laten stromen.

 • Ontvang kant-en-klare templates voor jouw advertenties

PeggyBranding34.jpg

BUSINESS LOUNGE

COMMUNITY

Ga samenwerken met andere ondernemers, sparren EN stel al jouw vragen in de Business Lounge Community.

 

Dit is een online besloten groep waarin je toegang hebt gedurende het traject. 

Je kunt hier al je vragen stellen, netwerken + je ontvangt binnen deze groep allemaal extra's.

 

Al met al PRICELESS.

PeggyBranding52.jpg

MAILBLUE ACADEMY

E- MAIL AUTOMATION

Ben jij er klaar voor om al jouw e-mail en funnels te automatiseren?

Ik ben samen met MailBlue om de tafel gaan zitten en we hebben een super vette extra bonus voor jullie samengesteld! Je ontvangt namelijk een JAAR lang gratis MailBlue + toegang tot de MailBlue Academy voor alle 3 de niveaus (beginner, intermediate en advanced)

IMG_0711.JPG

Een stap-voor-stap aanpak voor jouw online business strategie, een die jouw marketing, omzet, aanbod en activiteiten volledig verenigt tot een goed lopend gestroomlijnd bedrijf. Een bedrijf dat een stabiel inkomen creëert. Een die jou meer rust en vrijheid geeft.

INHOUD ONLINE ACADEMY

WAT LEER JE IN DE ONLINE ACADEMY?

Je ontvangt lifetime toegang tot de online academy. Een volledige ervaring van het creëren van jouw eigen succesvolle online bedrijf; bekijk het in een gesloten omgeving, waar je toegang krijgt tot de totale omvang van mijn expertise, zodat jij dit op je eigen snelheid, kunt implementeren in je bedrijf. Elke les is zo gestructureerd dat ideeën kunnen worden omgezet in implementatie. Als extra ondersteuning krijg je 12 maanden support door middel van de live groep coaching sessies.

Business Mindset

Hoe zorg je dat je handelt en denkt als een ondernemer? We gaan het hebben over jouw mindset. We gaan jouw beperkte overtuigingen 

aanpakken en weerleggen. Je gaat ervoor zorgen dat je jezelf niet saboteert.

Content

We gaan jouw content plan maken aan de hand van de waarde methode. Je leert alles over teksten schrijven en content maken die MAGNETISCH is.  Je content zorgt ervoor dat jij jouw ideale klant aantrekt omdat je precies weet hoe je scenario's en pakkende teksten moet schrijven, waardoor zij zich aangetrokken voelen.

Merkpijlers

Leer hoe je jouw aanbodpijlers gaat samenstellen en daarmee jouw 'signature' framework. Hoe je het 'pull'-effect in jouw aanbod activeert en precies communiceert waarmee je jouw klanten gaat helpen. Dit framework geeft jou vertrouwen + zekerheid en ideeën voor functionele content om het probleembewustzijn van klanten te vergroten en de relevantie van jouw oplossing / transformatie te vergroten. 

Online groeien

We gaan werken aan jouw organische marketingplan. Creëer een to-do lijst met taken die jouw top of funnel blijven vullen. Hoe zet je intentionele samenwerkingen op zodat je jouw bereik kunt vergroten?

Klanttevredenheid

Het proces van de klant houdt niet op NA de verkoop. Ook tijdens de cursus/dienst. Heb jij al nagedacht over hoe je dit in gaat richten? Hoe zorg jij dat klanten altijd met vragen bij jou terecht kunnen? Hoe hou jij ze tijdens dit hele proces tevreden?

Bovendien wil je dat deze klanten ook later van jou kopen (life time value), dus wil je ze 100% tevreden hebben. 

Hoe gaan we hiervoor zorgen?

Doelen & Planning

We gaan jouw kernwaarden bepalen, je toekomst visie uitwerken, je jaarplanning optimaliseren op basis van 3 soorten verkopen (live lanceren, directe verkoop en evergreen). Ook gaan we jouw mijlpalen bepalen voor je lancering en je lancering targets concreet uitwerken.

Je eerste klanten

Vanuit het marktonderzoek geef ik jou verschillende strategieën om jouw (eerste) klanten te ontboarden. Je leert alles over strategie calls die verkopen, een (BETA) programma opzetten, testen en (her)valideren.

Funnels bouwen

Leer over de 5 soorten funnels. Leer hoe je jouw KPI'S kunt bepalen. Hoeveel mensen je nodig hebt voor 1 verkoop? Wanneer je jouw funnel vult met potentiële klanten, wil je natuurlijk weten: hoeveel mensen moeten er in mijn funnel instromen, om hier 1 verkoop uit te halen. Als je dit weet voor 1 klant, dan weet je ook hoeveel mensen je nodig hebt voor 10 klanten. 

Leads genereren

Hoe genereer je kwalitatieve leads? Ik leer je verschillende best practices om je leads te onboarden. Denk aan een gratis weggevers, wachtlijsten, masterclasses, workshops en trainingen.

Recensies

Casestudies / testimonials zijn heel belangrijk om te gebruiken op je verkooppagina, social media en e-mail marketing. We gaan samen door de vragen lopen die jij kunt stellen aan iemand die een recensie voor jouw wilt maken / opnemen, zodat jij super goede testimonials hebt die daadwerkelijk nieuwe klanten opleveren! Ook leer je waar je het beste deze recensies kunt delen en hoe.

Marktonderzoek

Je leert alles over jezelf positioneren als een autoriteit in je niche. We gaan intentioneel marktonderzoek doen (op een leuke manier) en we identificeren jouw ideale klant. 

Aanbod suite

Leer alles over de 3 soorten aanbod, de customer journey bepalen, hoe je een intentioneel programma suite opzet waarin jouw klant enorme transformaties kan maken, de positionering van jouw aanbod, tools en onderdelen en hoe je inhoudelijk een ijzersterk programma opzet.

Automatiseringen

Leer hoe je dingen in je bedrijf automatiseert. Zorg voor het versimpelen van taken en leer hoe je dit moet doen. E-mail marketing, agenda, onboarding en off-boarding klanten en het implementeren van je (evergreen) funnels.

Online verkopen

Leer de koop mindset van je klant begrijpen en speel hier op in. We gaan aan je landingspagina's werken voor je low, mid en high-ticket aanbod. Hoe downsell en up-sell je jouw programma's en hoe verkoop je in de DM en stories zonder vervelend over te komen?

Online adverteren

Leer alles over adverteren voor je gratis weggever of mid ticket aanbod. Je leert je account instellen, aangepaste conversies maken, webconfiguraties toevoegen etc. Ik laat je mijn best-practices zien + je ontvangt kant en klare templates om je advertenties op te zetten. Een stap voor stap handleiding voor de beste resultaten om jouw top of funnel te vullen met kwalitatieve leads.

Je wilt consistente geld injecties, en je bent bereidt hier alles voor te doen om dit te bereiken.

GET READY

om maandelijks terugkerende betalingen te ontvangen!

#Bestfeelingever als je wakker wordt en er een Stripe- of Mollie pop-up binnenkomt met een nieuwe betaling!

Diana

Binnen 3 weken 8 nieuwe klanten voor de nieuwe prijs voor haar 1:1 coaching traject.

 

Diana is eigenaresse van Strong Woman Academy. Ze brengt vrouwen met een high achievers mentaliteit in hun fysieke en mentale kracht. Naast 1:1 coaching geeft ze ook trainingen, retreats, masterclasses en staat ze vaak voor groepen. 

Bekijk haar Instagram profiel hier!

PeggyBranding51.jpg

Live
Coaching sessies

12 maanden lang toegang tot de wekelijkse coaching sessies. Je krijgt de tijd om je vragen te stellen en ik doe ook hotseat coaching.

Masterclasses
branche experts

Ik geef zelf regelmatig masterclasses over verschillende onderwerpen. Ook nodig ik regelmatig branche experts uit, om een masterclass te geven.

Online video academy

Online academy met meer dan 70 video's (and counting) waar je alles in je eigen tempo kunt bekijken. Een video academy met de totale omvang van mijn expertise.

Plug&Play
Templates

Ik zorg dat je altijd voorbeelden hebt, en kant-en-klare plug&play templates, e-mails, sheets en afbeeldingen voor o.a. social media.

Netwerk business lounge groep

Ga samenwerkingen aan met mede groepsgenoten. Ze zeggen ook wel "A network is your net worth". 

BEN JE ER KLAAR VOOR?
JE KUNT NU NOG INSTAPPEN VOOR DE GOEDKOOPSTE PRIJS OOIT

GELD TERUG GARANTIE

IK WIL DAT JIJ 100% TEVREDEN BENT, DAAROM GEEF IK DEZE GARANTIE

"All-in" gaan bij het opzetten van jouw online business kan eng zijn - wat als je geen resultaten behaalt?

Ik ben er zeker van dat mijn bewezen systemen en strategieën zullen leiden tot nieuwe successen en groei. Dit is en wordt keer op keer bewezen door mijn klanten.

Ik wil dat je 100% tevreden bent met het programma, maar ik wil er ook zeker van zijn dat je het programma een eerlijke kans hebt gegeven en je jouw uiterste best hebt gedaan om de methoden en strategieën toe te passen.

Wanneer je na 2 weken niet tevreden bent, kun je jouw geld terug krijgen. Ik volg een Do The Work-  terugbetaling beleid. Wat betekent dat je alle groep coaching sessies in die 2 weken moet hebben bijgewoond, minstens 1 module hebt gekeken in de academy EN je moet duidelijk en eerlijk aan kunnen geven waarom je niet tevreden bent.

 

Meer weten? Lees de Q&A hieronder.