IMG_0711.JPG
BES - Suite Portfolio-Kajabi.png

Gefeliciteerd!

Jij hebt een plekje bemachtigd in de Business Expansion Suite. Ben jij er klaar voor om jouw bedrijf naar nieuwe hoogtes te brengen en nieuwe 'bestemmingen' te ontdekken? 

We starten op 1 september 2022. Houd je inbox in de gaten. Je ontvangt updates over het programma + wanneer de toffe Suite Portfolio map jouw kant op komt!

Weet jij al voor welk ticket je gaat?

Ben je nog aan het twijfelen welk ticket je wilt nemen? Dit is de eerste keer dat je toegang tot mij krijgt ZONDER dat je in mijn 1:1 traject zit. En omdat ik de kwaliteit van het programma hoog wil houden en er voor wil zorgen dat IEDEREEN transformaties doormaakt en zijn of haar doelen behaalt, zorg ik dat (ondanks dat het een groepsprogramma is) er genoeg persoonlijke support is. En je kunt het zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Er zal wekelijks voor een periode van 3 maanden hotseat coaching plaatsvinden. Indien je iets hebt wat je wilt bespreken, dan kun je dit aangeven en dan coach ik je voor de rest van de groep. Zo leert iedereen er wat van. 

Wil je liever net die extra stok achter de deur? Dan kan je kiezen voor 3 of 6 extra coaching sessies. 1 of 2 per maand. We gaan dan samen kijken naar de vraagstukken waar jij tegenaan loopt. Indien je 1:1 coaching momenteel een te grote investering vind, dan is dit momenteel de enige optie voor 1:1 coaching vanuit mij en om support te krijgen en samen te sparren. 

Ik heb nog vragen...

Indien je vragen hebt of twijfels over welk ticket je nodig hebt of over het programma, schroom niet en contact mij via DM. 

Dan kijk ik samen met jou mee en naar de complexiteit van de problemen, om te kijken of je extra 1:1 support nodig hebt. 

IMG_0714.JPG